• “Ja! HRM Specialisten heeft meerdere opdrachten bij ons uitgevoerd, dit naar volle tevredenheid. Ze begrijpen wat de klant vraagt, ze zijn proactief en hebben kennis van zaken op het gebied van HR.”
  Hans Kieft. Directeur Fleetselect Barneveld

 • “Ja! HRM Specialisten vindt snel de juiste interim HR-experts, bijvoorbeeld voor ons organisatie-ontwikkeltraject. Een prettige en doeltreffende samenwerking.”
  Ko Portengen. Bestuurder Zorggroep Solis Deventer

 • “Ja! HRM Specialisten is succesvol in de Werving & Selectie van lastig te vervullen (interim) HR vacatures.”
  Richard Huisman. Directeur HR Wegener Apeldoorn

HR Interim Management & Advies

Ja! HRM Specialisten is expert in HR interim management en de bemiddeling van HR interim professionals. Wij regelen zorgvuldig en snel uw tijdelijke behoefte aan specifieke HR expertise of een tijdelijke vervanging. Onze kracht: onze kennis van HRM en ons netwerk van kundige interim HR professionals!

Onze werkwijze

Na een zorgvuldige intake en analyse van de opdracht/vraag gaan wij -binnen ons netwerk van ervaren interim HR professionals- gericht op zoek naar kandidaten met de juiste expertise.

Naast onze eigen consultants kijken wij ook direct in ons netwerk van zelfstandigen. Wij onderhouden doorlopend een shortlist van direct beschikbare interim HR professionals. Allen vakmensen. Wij kennen deze professionals en volgen hen veelal al jaren lang. Hierdoor zijn wij goed in staat om u op korte termijn voor te stellen aan de geschikte kandidaat.

Afhankelijk van uw vraag zijn er verschillende constructies mogelijk waarop iemand tijdelijk ingezet kan worden. Hierbij adviseren wij u graag. Wij denken proactief mee in de beheersing van uw kosten.

Waarom Ja?

 • Wij leveren snel en op maat
 • Regionale oriëntatie (midden, noord en oost NL)
 • Onze interim HR professionals zijn ervaren, resultaatgericht en altijd up-to-date
 • Concurrerend in tarief en voorwaarden

Wanneer u vandaag nog contact met ons opneemt heeft u snel de door u gewenste ondersteuning in huis.

Lees ook onze pagina’s over Interim Recruiters, zwangerschapsvervanging, Werving en Selectie van HR Professionals en onze pagina gericht op HR en Onderwijs en de Zorgsector.

Heeft u spoedig interim HR inzet nodig?

Wanneer u vandaag nog contact met ons opneemt ontzorgen wij u snel.

Naam *

Telefoon nummer

Email *

Uw vraag... *

Type de code over
captcha

Please leave this field empty.

Download het overzicht van onze tijdelijke / interim oplossingen: