• “De adviseurs van Ja! HRM Specialisten zijn betrokken en ontzorgen mij als mkb ondernemer.”
    Pieter Mulder. Directeur Synergy Food

MKB P&O Abonnement

U heeft met enige regelmaat personeelsvraagstukken, maar u heeft geen personeelsadviseur of personeelsfunctionaris in dienst? Dan is het MKB P&O Abonnement van Ja! HRM Specialisten dé oplossing.

Ja! HRM Specialisten biedt een abonnement aan. Met dit abonnement garandeert Ja! HRM Specialisten de beschikbaarheid van een vooraf overeengekomen aantal adviesuren. Met een abonnement bent u verzekerd van zowel praktische als strategische HR ondersteuning met een vaste regelmaat, tegen vooraf inzichtelijke kosten.

Wat kunt u van Ja! HRM Specialisten verwachten?

De kracht van Ja! HRM Specialisten is onze pragmatische aanpak. Geen dikke beleidsstukken maar korte en gerichte interventies/adviezen. Wel wordt hierbij doorlopend gekeken naar structurele oplossingen. Een brandje blussen, akkoord. Wij kijken echter graag hoe het brandje in de toekomst voorkomen kan worden. Wij zoeken bij ons advies nadrukkelijk de aansluiting met de strategische keuzes, de heersende cultuur en de kwaliteiten van het zittende management van u als ondernemer.

Ja! HRM Specialisten neemt geen verantwoordelijkheden over. Wij adviseren, ondersteunen en doen! Dit zonder op de stoel van de betreffende lijnverantwoordelijke te gaan zitten.

Wij zijn allround inzetbaar. In veruit de meeste personeelsvragen kunnen wij adviseren. Onze kracht zit ‘m niet in de financieel/verzekeringstechnische vraagstukken zoals pensioenregelingen, afdrachten voor de belasting e.d. Onze kracht zit ‘m in de meer algemenere personeelsinstrumenten. Denk hierbij o.a. aan verzuimmanagement, beoordelen en belonen, functievorming, werving en selectie, competentiemanagement, enz.

Met het MKB P&O Abonnement krijgt u persoonlijke (vaste contactmomenten op uw locatie), telefonische en digitale ondersteuning.

Wanneer u contact met ons opneemt komen wij graag bij u langs om de voordelen voor uw organisatie te bespreken.

P&O expertise nodig?

Wij ontzorgen pragmatisch en resultaatgericht. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Naam *

Telefoon nummer

Email *

Uw vraag... *