• “De professionele, gerichte en respectvolle aanpak maakt dat mensen in beweging komen. Individueel maatwerk.”
    Elly de Lange. Hoofd HR Openbaar Onderwijs Zwolle

Coaching voor HR professionals

Mensen maken het verschil in organisaties. Alle mensen hebben hun eigen ontwikkelvraagstukken. Zo ook HR managers, HR specialisten en (young) potentials. Ja! HRM Specialisten werkt met ervaren en geschoolde loopbaan-, personal-, en managementcoaches die vanuit kennis en ervaring diverse thema’s helpen ontwikkelen. Coaching voor HR professionals: zowel voor individuen, als voor HR-afdelingen.

Thema’s die om coachingkracht vragen, hebben veelal te maken met loopbaanvraagstukken, positionering van individuen en afdelingen binnen een organisatie en persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Zelfontplooiing en zelfkennis vormen hierbij de sleutels tot de oplossing.

Onze coachingswerkwijze is resultaatgericht, transparant en begrensd. Voor elk coachingstraject hebben wij een intake met de coachee om het coachingsdoel helder te krijgen. Na deze intake ontvangt u een offerte met daarin ons coachingsvoorstel, eventueel ondersteund/voorafgegaan door een gericht persoonlijkheidsonderzoek.

Ook HR-afdelingen als geheel worden door ons begeleid, bijvoorbeeld in het kader van teambuilding of positionering van de afdeling binnen de organisatie. Hierbij werken wij graag met het model / de HR-rollen van Ulrich, zodat alle aspecten van het HR-vak aan de orde komen.

Wat kunt u van Ja! HRM Specialisten verwachten?

  • Resultaatgericht en begrensd
  • Heldere afspraken
  • Altijd maatwerk

Wanneer u contact met ons opneemt stellen wij ons graag persoonlijk aan u voor.

Klik hier om terug te gaan naar onze andere HR Carrière diensten.

Sparringpartner nodig?

Wij stellen onze expertise graag beschikbaar voor jouw carrière. Bel ons voor een vrijblijvende intake.

Naam *

Telefoon nummer

Email *

Uw vraag... *