• “In een prettige, open sfeer hebben we samengewerkt met als resultaat een HR kandidaat die prima past op alle aspecten van de functie.”
    Henri van Boxtel, Directeur HR | Hogeschool Arnhem en Nijmegen

  • “Ja HRM Specialisten heeft op professionele wijze, op korte termijn, de juiste kandidaat voor ons gezocht en gevonden!”
    Henk Slabbekoorn, voorzitter CvB Ieder Kind Telt Nijverdal

HR / P&O Specialisten uit het Onderwijs. Vast en Interim.

Ja! HRM Specialisten is expert in HR Interim Management, HR Advies en de Werving & Selectie van HR / P&O vacatures in het onderwijs. Of het om tijdelijke extra expertise gaat of om een zwangerschapsvervanging, wij stellen u voor aan de juiste kandidaat. In het onderwijs zijn wij o.a. actief in het primair- en voortgezet onderwijs, ROC’s en HBO onderwijsorganisaties.

HR in het onderwijs

De veranderende onderwijsomgeving vraagt steeds meer om strategisch verankerd HR beleid.

Professionalisering van het onderwijs, strategische personeelsplanning, de docent van de toekomst, mobiliteitsvraagstukken en kwaliteit van onderwijs: vraagstukken waar de (interim) HR- en organisatie consultants van Ja! HRM Specialisten dagelijks hun meerwaarde leveren.

Onze werkwijze

Wij leveren u kundig en snel de meest geschikte HR-kandidaat voor uw HR vacature of HR interim/advies opdracht. Doordat onze consultants zelf uit het HR vak komen is onze werving en selectie scherp en doeltreffend. Dit merkt u al tijdens de intakefase. In deze gesprekken maken wij een analyse van uw onderwijsorganisatie en uw vacature/opdracht. Met deze input bepalen wij graag -samen met u- het juiste profiel van de kandidaat en de daarbij behorende competenties. Met deze informatie koppelen wij u aan de juiste kandidaat.

Wij beschikken over een eigen kandidatenbestand met HR-professionels die beschikken over ruime werkervaring in het onderwijs. Daarnaast zijn wij doorlopend actief op internet, social media en diverse externe databanken. Dit alles om u aan de meest geschikte kandidaat voor te stellen.

Onze selectie interviews zijn kritisch en gestructureerd. Geschikte kandidaten stellen wij voor door middel van hun CV, aangevuld met een door ons gemaakt persoonlijk profiel. Desgewenst ondersteund met een assessment en referentiechecks.

Waarom Ja?

  • Wij kennen de actuele HR thema’s in het onderwijs.
  • Ja! HRM Specialisten beschikt over een kwalitatief én actueel kandidatenbestand van ervaren onderwijs HR specialisten.
  • Onze consultants zijn kundig, toegewijd, bevlogen en energiek.

Wanneer u contact met ons opneemt stellen wij ons graag persoonlijk aan u voor.

Lees ook onze algemene pagina’s over onze HR Interim en Advies diensten en Werving en Selectie van HR professionals.

Wat klanten uit het onderwijs van Ja! HRM Specialisten vinden:

“Ja HRM specialisten heeft op professionele wijze, op korte termijn, de juiste kandidaat voor ons gezocht en gevonden!”
– Henk Slabbekoorn, voorzitter CvB Stichting ‘Ieder kind telt’

“Ik heb de HR professional van Ja! HRM Specialisten in zijn werk leren kennen als kundig, initiatiefrijk, alert en persoonlijk. Hij wist zich snel in te werken en maakte goed de vertaling van buiten naar binnen.”
– Ingrid Lammerse, Directeur HRM Saxion

“Ja! HRM Specialisten heeft ons ondersteund in de search van een Hoofd Personeels- en Salarisadministratie met een stevige veranderopdracht. In een prettige, open sfeer hebben we samengewerkt met als resultaat een kandidaat die prima past op alle aspecten van de functie.”
– Henri van Boxtel, Directeur HR | Hogeschool Arnhem en Nijmegen

U zoekt een HR professional?

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Naam *

Telefoon nummer

Email *

Uw vraag... *