• “De adviseurs van Ja! HRM Specialisten zijn betrokken en ontzorgen mij als mkb ondernemer.”
    Pieter Mulder. Directeur Synergy Food Rotterdam

P&O Quickscan

Vraagt u zich als ondernemer wel eens af of u al uw personeelszaken goed geregeld heeft en of uw organisatie voldoet aan relevante wet- en regelgeving?

Ja! HRM Specialisten voert in dat geval graag een P&O-quickscan voor u uit, waarin wij toetsen of uw personeelsvoorzieningen en personeelsregelingen in orde zijn.

Wij vragen hiervoor slechts een geringe investering en een gesprek van ca 1,5 uur met iemand van uw directie of DGA. Eenvoudig, praktisch en resultaatgericht.

Het resultaat

U krijgt van ons een kort en bondig advies document. Een document waarin u op heldere wijze leest waar uw eventuele verbeter acties op gericht dienen te zijn. Deze verbeteracties kunnen gericht zijn op het beperken van uw schadelast (b.v. bij verzuim) maar ook kunnen deze gericht zijn op het verbeteren van uw P&O processen. Dit alles met als gevolg een grotere tevredenheid en effectiviteit van uw medewerkers).

Neemt u gerust contact met ons op. Ervaar zelf waarom de ontzorging op P&O gebied door Ja! HRM Specialisten u veel rust brengt.

U zoekt een HR professional?

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Naam *

Telefoon nummer

Email *

Uw vraag... *