Terug

Executive search

Moeilijk vervulbare bedrijfskritische en strategische HR posities kunnen veel tijd en geld kosten. Bij Ja! HRM Specialisten zetten we onze senior consultants in om deze exclusieve werving en selectie zo efficiënt mogelijk te maken. Door de jaren heen hebben ze een groot netwerk opgebouwd met relevante HR kandidaten. Professionals op topniveau die het verschil maken voor iedere organisatie. Zodra wij weten wat een organisatie zoekt in een nieuwe HR Executive, starten wij onze search.

"Door Ja! HRM specialisten hebben we een aantal wervingstrajecten voor verschillende functionarissen zorgvuldig en met een mooi resultaat doorlopen."

Dr. W.J. van der Kam, voorzitter Raad van Bestuur Saxenburgh Groep - Hardenberg

HR professionals op topniveau

Via onze kanalen bereiken we snel en discreet de doelgroep van latent werkzoekenden. Op die manier weten we welke HR specialisten, directeuren, managers of andere topprofessionals openstaan voor een overstap. Dat is de eerste stap. Daarna zorgen we dat men ook daadwerkelijk in beweging komt om HR organisaties te versterken. Is de overstap gemaakt, dan houden we daarna nog een tijd contact met zowel kandidaat als organisatie om de samenwerking te monitoren.