HR Adviseur 32/40 uur- zelfstandig en energiek (afgerond november 2018)

Opdrachtgever

Nysingh

Organisatie

Nysingh is een full service advocaten-notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheid. Vanuit Arnhem, Apeldoorn, Zwolle en Utrecht, werken ruim 90 specialisten voor cliënten. De juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen. Deze intensieve samenwerking stelt hen in staat snel en slagvaardig op te treden.

Bij Nysingh staat men open voor diversiteit, daardoor werkt er niet één specifiek type mens. Met elkaar vormen zij een kleurrijke groep die verschillende eigenschappen verenigt. Van ambitieus tot loyaal, van kritisch tot soepel, van onvermoeibaar tot scherpzinnig.

Daarnaast investeert Nysingh in persoonlijke ontwikkeling. Zij stimuleren je vakinhoudelijke ontwikkeling en specialisme door ruime opleidingsmogelijkheden.

De medewerkers bij Nysingh hebben een brede horizon, zijn vakinhoudelijk sterk en vinden inlevingsvermogen en tact belangrijk. Ze zijn collegiaal en hechten veel waarde aan een informele sfeer. Hiërarchisch denken past hen niet.

Functie

Voor het kantoor in Arnhem zijn wij op zoek naar een ambitieuze en zelfstandig werkende HR Adviseur. De standplaats is Arnhem maar je bent bereidt regelmatig naar de andere vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Utrecht te reizen voor overleg. In deze rol combineer je allround HR-adviestaken met een aantal HR-thema’s zoals verzuim, performance management, werving & selectie en diverse procesoptimalisatie projecten. Je adviseert en informeert compagnons, leidinggevenden en medewerkers op HR-gebied. Tevens stel je met je collega’s beleid op en voert dit uit. De adviestaken wissel je af met administratieve processen, zodat je de interne klant binnen jouw regio optimaal kunt voorzien.

Daarnaast is er ruimte om aan diverse nieuwe projecten deel te nemen, passend bij jouw eigen domein.

Je komt te werken binnen een gemotiveerd en enthousiast team bestaande uit de HR manager, een collega HR adviseur (kantoor Zwolle) en een junior HR adviseur.

Functie eisen

Een afgeronde HBO-opleiding HRM of bedrijfskunde en aantoonbaar WO werk-denk niveau

Minimaal 2 jaar HR advies ervaring, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening

De ideale collega is een zelfstandig en energiek persoon met een hands-on mentaliteit. Iemand die energie krijgt van een dynamische functie en omgeving. Daarnaast ben je een goede gespreks- en sparringpartner op alle niveaus en een stevige persoonlijkheid.

Je bent doortastend, dienstverlenend maar kunt ook op een prettige manier weerstand bieden

Afspraak is bij jou afspraak, je zorgt dat zaken geregeld worden en je hebt aan een half woord genoeg

Een flexibele, no-nonsense instelling is bij Nysingh erg belangrijk.

Aanbod

Een uitdagende, zelfstandige functie in een professionele en inspirerende omgeving;

Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 28 verlofdagen per jaar (en 2 aangewezen dagen), surface, mobiele telefoon, leaseauto en bonusuitkering

Diverse ontwikkelings-en opleidingsmogelijkheden

Afhankelijk van je ervaring een aantrekkelijk salaris (min € 2632,- en max € 4643,-)

Gezellige borrels en meerdere uitjes ( waaronder een jaarlijks ski-uitje!)

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijana Stoel (038-2022632)

Sollicitatie

Vacature vervuld!


Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten. Een motivatiebrief stellen wij op prijs.

Ja! HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling. Onze opdrachtgever stelt acquisitie en rechtstreekse benadering niet op prijs.