HR Adviseur / Adviseur Compensation & Benefits (afgerond in september 2018)

Opdrachtgever

Unigarant

Organisatie

Unigarant is de verzekeringsmaatschappij van ANWB. Unigarant is specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, reis en vrijetijdsbesteding. De verzekeringen worden verkocht onder 2 labels, ANWB en Unigarant. De verzekeringen van Unigarant worden verkocht in het intermediaire kanaal. Daarnaast richt ANWB verzekeren zich op directe verkoop.

Unigarant over Unigarant

“De organisatie is slagvaardig, ambitieus en heeft een open cultuur. Wij staan open voor nieuwe ideeën. Je komt in een enthousiast team te werken waarin je de vrijheid en de ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen. Bij Unigarant draait het altijd om mensen. Of het nu gaat om onze verzekerden, om de tussen personen waarmee wij samenwerken of om onze eigen medewerkers. We zien het als belangrijkste taak om anderen verder te helpen. Wij noemen het ‘helpen+’. We bieden onze medewerkers volop de ruimte om het verschil te maken. Zo kunnen wij als organisatie het optimale resultaat behalen.

Wij zijn behulpzaam, origineel, gedreven en hebben een no-nonsense mentaliteit. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers professioneel zijn en goed kunnen samenwerken.

Functie

Voor de HR afdeling van Unigarant zijn wij op zoek naar een HR adviseur met een bijzondere voorkeur voor -of affiniteit met- Compensation & Benefits.

Als Adviseur Compensation & Benefits (circa 80% van je tijd) ben je de expert op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Met jouw advies en input zijn de arbeidsvoorwaarden van Unigarant passend bij moderne arbeidsverhoudingen, aansluitend op de bedrijfsstrategie.

Daarnaast ben je voor circa 20% van je tijd de HR Adviseur voor een aantal interne klanten. Je adviseert de leidinggevenden en medewerkers binnen jouw business portefeuille op het gebied van P&O vraagstukken op tactisch en operationeel niveau. Je bent gesprekspartner bij individuele casuïstiek op het gebied van recruitment, verzuim-, loopbaan- en performance-issues en tijdelijke inhuur van medewerkers.

Je werkzaamheden zijn zeer afwisselend van aard. Hands-on werkzaamheden worden in deze rol afgewisseld met werkzaamheden die een flink beroep doen op je strategische denkkracht.

Naast circa 500 collega’s in de gehele Unigarant organisatie werk je intensief samen met je andere (tien) collega’s van het HR team en ben je de rechterhand van de HR manager wat betreft je inhoudelijke kennis over arbeidsvoorwaarden, pensioenen en arbeidsrecht.

Functie eisen

Het HR team van Unigarant zoekt een sprankelende en positieve collega die samen met hen de toekomst in stapt. Een toekomst vol mooie ontwikkelingen, zowel in het HR domein als binnen de gehele organisatie.

Je bent een enthousiaste HR professional met minimaal 5 jaar relevante ervaring een vergelijkbare rol. Daarnaast ben je in het bezit van een afgeronde HBO/WO opleiding (richting personeel, organisatie en/of bedrijfskunde). Je bent een stevige gesprekspartner op alle niveaus in de organisatie (werknemers, management, OR, bestuur) en hebt een visie op het vak. Deze visie weet je effectief en enthousiast over de bühne te brengen. Verder ben je: analytisch, conceptueel, pro-actief, kritisch, resultaatgericht, gestructureerd én hands-on.

Je weet impact te genereren, waardoor jij mensen met elkaar verbindt en in beweging krijgt.

Als je daarnaast ook ervaring meebrengt in het Compensation en Benefits domein of grote interesse hebt je hierin verder te ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in gesprek.

Aanbod

Je standplaats is Hoogeveen. Sinds kort is het vernieuwde pand in gebruik genomen. Een modern pand gericht op de toekomst. Je werkplek is daarmee echt Unigarant: open, vriendelijk en vooruitstrevend.

Bij Unigarant stap je een moderne organisatie binnen, waar persoonlijke aandacht nog nadrukkelijk aanwezig is, waar men elkaar begroet en waar men zich snel thuis voelt. De lijnen zijn er informeel, kort en toegankelijk. Zelf verantwoording nemen, de uitdaging in je werk blijven zien en met ideeën komen wordt er enorm gestimuleerd.

De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan prima:

– je salaris zal worden ingeschaald tussen de € 3.150,- en € 4.884,- bruto (o.b.v 40 uur per week);
– op basis van een fulltime contract heb je 31,5 vakantiedagen, dit kan worden verhoogt met 8 extra vakantiedagen of extra salaris van 3,2%;
– je ontvangt een 13e maand en 8% vakantiegeld;
– er is een winstuitkeringsregeling;
– korting op verzekeringsproducten.

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijana Stoel of Jan van den Brink (038-2022632).

Sollicitatie

3 september: reacties zijn van harte welkom. Gedurende de zomervakantie blijven wij reacties met veel interesse lezen.

Wij zien een reactie, voorzien van een motivatiebrief en recent CV graag tegemoet.

Heb je vakantieplannen? Laat ons dit dan weten, mochten we met je in gesprek willen dan zullen we hier rekening mee houden.

Een assessment evenals een referentie-check is onderdeel van de procedure.

Ja! HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling. Onze opdrachtgever stelt acquisitie en rechtstreekse benadering niet op prijs.