HR Adviseur (afgerond in januari 2019)

Opdrachtgever

Cendris, locatie Enschede.

Organisatie

Cendris verzorgt persoonlijk en warm klantcontact voor diverse opdrachtgevers. Zij zijn onderdeel van PostNL en hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klantcontact in huis.
Met ruim 2600 medewerkers, verspreid over 10 vestigingen door heel Nederland) wordt er dagelijks aan het allerbelangrijkste doel gewerkt; het verhogen van de klanttevredenheid. De mens staat dan ook altijd centraal bij Cendris. Voor de locatie in Enschede zijn wij op zoek naar een hands-on, gedreven en enthousiaste HR Adviseur met oog voor werkgeluk!

Functie

Na 11 jaren werkzaam te zijn geweest als HR Adviseur bij Cendris, locatie Enschede, heeft de voormalige HR Adviseur een andere baan, dit maakt dat we op dit moment aan het werven zijn voor een goede opvolger.

Als HR Adviseur ben jij verantwoordelijk voor de locatie Enschede, een hele dynamische omgeving. Dagelijks zijn hier zo’n 600 medewerkers werkzaam op diverse projecten op het gebied van klantcontact. De (20) leidinggevenden van deze medewerkers adviseer jij op het gebied van alledaagse HR-zaken. Enschede is jouw toko en jij regelt het hier! Werkgeluk en persoonlijke groei en ontwikkeling zijn hierbij belangrijke thema’s.

Daarnaast ben je onderdeel van een team HR, deze collega’s zijn verantwoordelijk voor de andere locaties en deze ontmoet je in ieder geval iedere periode tijdens een gezamenlijk overleg. Ook adviseer je de leidinggevenden van een project in Amsterdam, waar we bij de klant inhouse zitten. Af en toe breng je deze locatie dan ook een bezoekje.

Naast het reguliere advieswerk in Enschede kun je de functie zelf zo aantrekkelijk mogelijk maken. Nieuwe ideeën worden van harte gestimuleerd en hier is dan ook volop ruimte om het vervolgens uit te voeren. Samen met collega HR Adviseurs kun je extra projecten oppakken.

Cendris is een voorloper als het gaat om HR. Zo kennen zij bijvoorbeeld geen functioneringsgesprekken maar een continue dialoog. Hard werken en dit belonen met een extraatje? Dit doet Cendris door middel van de Cendris Coins, een vernieuwend spaarsysteem. En ook de talenten van medewerkers verliezen ze niet uit het oog. Iedereen kan zich inschrijven op klussen om zich voor in te zetten en persoonlijk te kunnen groeien en ontwikkelen naast hun eigen functie. Zo zijn er nog vele andere voorbeelden.

Functie eisen

Als HR Adviseur beschik je uiteraard over een relevante HBO diploma. Naast werkervaring vinden we de persoon minstens zo belangrijk. Je staat namelijk stevig in je schoenen en gaat het gesprek aan met stevige leidinggevenden. Je hebt overtuigingskracht en flair. Je creativiteit zet je regelmatig in om te blijven verbeteren en vernieuwen.

Het spreekt je aan om in een dynamische innovatieve organisatie te werken. Tevens word je er blij van om verantwoordelijk te zijn voor een vestiging, maar tegelijkertijd onderdeel te zijn van een professioneel, gedreven en eigenwijs HR-team.

Daarnaast beschik je over het volgende:
– Kennis van huidige HR wet- en regelgeving;
– Hands-on mentaliteit en snel kunnen schakelen;
– Beschikbaarheid van 32-40 uur per week.

Kandidaten uit de dynamische wereld zoals de uitzend- en detacheringsbranche nodigen we ook uit om te reageren.

Denk je deze functie te hoog gegrepen is voor je maar zie je jezelf dit wel doen? Neem dan ook gerust contact met mij op, samen kunnen we dan beoordelen op je past in het profiel.

Aanbod

Cendris biedt een prettige werkomgeving. Een omgeving waar het werkgeluk van de medewerkers erg belangrijk is. Niet voor niets is het verloop onder de stafdiensten dan ook heel minimaal.

Je standplaats voor deze functie is Enschede, maar thuiswerken is ook zeker mogelijk.
Het betreft een baan voor 32-40 uur per week. Afhankelijk van je ervaring wordt je in gedeeld qua salaris. De schaal loopt van €2352,- tot €3630,-

Daarnaast geldt het volgende:
– Smartphone;
– Laptop;
– Mogelijkheid tot thuiswerken;
– Spaarprogramma d.m.v. Cendris Coins;
– Voordeel via PostNL op onder andere vakanties, tickets voor het theater, festivals etc.

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise Harbers (tel.06-31692861). Ik ben van maandag t/m donderdag bereikbaar.

Sollicitatie

Solliciteren kan niet meer, er is een kandidaat aangenomen.