HR Adviseur (afgerond januari 2019)

Opdrachtgever

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Organisatie

Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences) voor ongeveer 35.000 studenten maar liefst 82 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

De Service Unit Human Resources ondersteunt de organisatie in de volle breedte van het terrein van personeel en organisatie, van administratie tot strategisch advies. HR heeft 4 sub-units: de PSA, de HAN Academy, Vitaliteit en HRM (advies).

Functie

Je bent in deze rol zowel adviseur, sparringpartner en uitvoerder voor (onder meer) het management van de faculteit Techniek. Met name rondom de thema’s cultuur-, organisatie- en verandermanagement liggen er bij deze sector – en organisatie breed – mooie thema’s om opgepakt te worden. Denk hierbij aan de thema’s teamontwikkeling, zelforganisatie, toekomstbestendig personeelsbeleid (wendbaarheid), flexibilisering en organisatiewijzigingen.

Het HR adviesteam binnen de HAN verkrijgt steeds meer een tactische en strategische positie. Casemanagement (verzuim), recruitment en algemene HR vragen worden uitgevoerd door daartoe goed uitgeruste specialisten. Hierdoor is er voor de HR adviseurs ruimte ontstaan voor meer focus op de niet-dag-dagelijkse -vraagstukken. Individuele HR casuïstiek zal nog zeker aanwezig zijn echter zal geen grote claim leggen op je beschikbare tijd. Jij kunt je grotendeels focussen op faculteit- en organisatie brede vraagstukken in het HR domein.

Je werkt samen met een team van 13 HR adviseurs. Daarnaast zijn er uiteraard nog de collega’s van de PSA, de afdeling Vitaliteit en de HAN Academy. Al met al een mooi gezelschap van zo’n 65 collega’s.

Let op: het gaat hier om een HR Adviesrol met daarin cultuur- en veranderopdrachten.

Functie eisen

Uiteraard heb je een aantoonbaar HBO/WO niveau. Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld de richting Personeel & Arbeid, Bedrijfskunde of Organisatie, Cultuur & Management.

Daarnaast breng je:

– minimaal 5 jaar ervaring binnen het vakgebied HRM en strategie- en organisatieontwikkeling, bvk in complexe professionele organisatie(s), ervaring opgedaan in diverse verandertrajecten als adviseur en/of projectleider is dan ook zeer gewenst.
– het vermogen om conceptueel (strategische) gedachtengoed om te zetten in operationele oplossingsrichtingen
– ervaring in een professionele 1000+ organisatie met je mee.
– recente allround HR advies ervaring mee.

Aanbod

Een uitdagende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor één jaar, waarna verlenging mogelijk is. Het betreft formatieruimte. Het gaat om een aanstelling tussen de 0,6/0,7 FTE. Concreet zal dit tussen de 25 en 28 uur betekenen. Afhankelijk van jouw wens en beschikbaarheid.

Afhankelijk van uw opleiding en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.777,86 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Er is veel ruimte (en budget) voor persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan van den Brink (038-2022632). Jan is afwezig op de maandagen.

Sollicitatie

5 december 2018: kandidaten zijn voorgedragen. Reageren is nog mogelijk echter kandidaten zullen op een ‘reserve positie’ komen.

Een referentieonderzoek en assessment kan deel uit maken van de procedure. Een referentieonderzoek uiteraard pas na overleg en akkoord van jou als kandidaat.

Ja! HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling. Onze opdrachtgever stelt acquisitie en rechtstreekse benadering niet op prijs.