HR Adviseur- energiek en ambitieus (afgerond in februari 2019)

Opdrachtgever

Partners voor Jeugd

Organisatie

Partners voor jeugd is een landelijk samenwerkingsverband van de William Schrikker Groep en de Jeugd & Gezinsbeschermers. Zij zijn actief in de (preventieve) jeugdbescherming en jeugdreclassering en richten zich op kwetsbare kinderen waarbij sprake is van ernstige problemen in opvoeding of ontwikkeling.

Met elkaar bieden zij een stevige basis voor de professionals die iedere dag bezig zijn met het beschermen van kwetsbare jeugdigen en het ondersteunen van hen en hun ouders. Zodat elk kind veilig opgroeien en zich kansrijk ontwikkelen.

Partners voor jeugd bestaat uit ongeveer 1300 medewerkers. Eén op de 400 kinderen in Nederland ontvangt hulp vanuit deze organisatie.

Functie

De afdeling HR maakt onderdeel uit van de Bedrijfsondersteuning en bestaat uit HR-adviseurs, beleidsmedewerkers Arbo en een personeel- en salarisadministratie, in totaal 16 collega’s.

Voor de personele- en organisatie brede vraagstukken van de werkmaatschappij William Schrikker Jeugdbescherming en Jeugdreclassering zoeken wij een allround HR-adviseur.

Je werkt als HR adviseur zelfstandig voor het management in jouw werkgebied (Gelderland, Utrecht, Zuid-Oost en Zuid-West Nederland). Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en bent 1 á 2 dagen per week in jouw regio aanwezig voor overleg. Daar fungeer je als stevige sparringpartner en vraagbaak voor directie en gebiedsmanagers.

De ambities en speerpunten van de HR afdeling zijn o.a.:

 • Een toonaangevende werkgever zijn in de Jeugdzorg
 • Vergroten van de instroom van jeugdzorgwerkers
 • Duurzaam inzetbare medewerkers
 • Herkenbare en efficiënte HR dienstverlening bieden

Om een actieve bijdrage te kunnen leveren aan het waarmaken van deze ambities is Partners voor jeugd op zoek naar een energieke collega die aantoonbare kennis en ervaring heeft met de thema’s arbeidsmarktcommunicatie en duurzame inzetbaarheid. Jouw expertise en kennis kun je hiervoor organisatie breed inzetten.

Daarnaast neem je deel aan HR projecten en werk je deze verder uit, zelfstandig of in samenwerking met je collega’s in het HR team waarmee je ook veelvuldig kunt sparren.

De ideale HR adviseur is iemand die zich thuis voelt zich in een sterk veranderende organisatie, overtuigingskracht heeft en volwaardig gesprekspartner is voor hoogopgeleide professionals met een stevige maatschappelijke opdracht.

Functie eisen

Graag komen we met jou in contact als jij jezelf herkent in deze tactische, operationele rol en graag wil werken met professionals binnen een maatschappelijk betrokken organisatie, gericht op jeugdzorg.

Daarnaast beschik je over het volgende:

 • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM, eventueel aangevuld met vervolgopleidingen.
 • Je hebt ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en bent gewend om in een dynamische omgeving met hoogopgeleide professionals te schakelen
 • Je hebt een visie ontwikkeld op het vakgebied en een actuele blik op P&O thema’s, zoals bv. arbeidsmarktcommunicatie en duurzame inzetbaarheid
 • Je bent oplossingsgericht, denkt in kansen en bent zelfstandig
 • Bovenal ben je ontwikkelingsgericht en een teamspeler die zich inzet om gezamenlijk te komen tot betere resultaten
 • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden, hebt een positief kritische houding en beschikt over een aanpakkers mentaliteit

Aanbod

Naast de uitdagende functie en een enthousiast HR team bieden we je een salaris dat valt in schaal 10, conform de cao Jeugdzorg (min. € 2.724,- en max. € 4.092,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn onder andere:

 • pensioenverzekering via PFZW,
 • OV Business Card,
 • laptop
 • telefoon

Je standplaats is Amsterdam.

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijana Stoel (038-2022632)

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten. Een motivatiebrief ontvangen wij graag.

Ja! HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling. Onze opdrachtgever stelt acquisitie en rechtstreekse benadering niet op prijs.