HR Adviseur, specialisatie E-HRM (afgerond in november 2018)

Opdrachtgever

Dimence Groep

Organisatie

De Dimence Groep zet zich met hart en ziel in voor de optimale geestelijke gezondheid van de mensen in hun werkgebied. Dit doen ze door een breed aanbod te organiseren van geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening en welzijnsactiviteiten. Ook streven ze naar een plaats in de top 3 van de beste aanbieders op dit gebied.

Bij de stichtingen van de Dimence Groep werken ruim 2400 medewerkers voor ruim 50.000 cliënten en patiënten per jaar.

Digitalisering binnen de Dimence Groep

De patiënten en cliënten van de Dimence Groep willen meer grip krijgen op hun eigen gezondheid. Dat past uitstekend binnen de visie van de Dimence Groep en daarom vinden ze het belangrijk dat zij als geen ander op de hoogte zijn van nieuwe digitale mogelijkheden, om de zorgprocessen nog beter en passender te maken.

HRM&D binnen de Dimence Groep

De dienst HRM&D helpt binnen de Dimence Groep een concrete invulling te geven aan de behoefte tot digitalisering, procesoptimalisatie en afstemming op de klantbehoefte. De dienst fungeert als dienstverlener en kenniscentrum, en vanuit die rol adviseren zij op het gebied van organisatieontwikkeling, strategisch HRM-beleid, leren en ontwikkelen. Ze bieden daarbij geen standaard service, maar excellente service. Concreet betekent dit dat zij:

– een optimale bijdrage leveren aan het ontzorgen van medewerkers én daarbij staan voor een hoge betrouwbaarheid in de registratie van gegevens.
– verdere procesoptimalisatie realiseren, samen met andere ondersteunende diensten.
– de HR-systemen verder optimaliseren en afstemmen op de klantbehoefte.

HRM&D bestaat uit meerdere onderdelen: de Servicedesk, HR-advies, Capaciteit & Inzet, Leren & Ontwikkelen, Vitaliteit & Mobiliteit, ondersteuning cliëntenraad, ondersteuning medezeggenschap en de (digi)bibliotheek. In totaal werken er ongeveer 60 mensen bij de dienst HRM&D.

Functie

In je nieuwe functie van HRM-adviseur, met e-HRM als specialisme, ben jij doorlopend gefocust op innovatie en op de verdere digitalisering van processen. Samen met je collega’s analyseer jij grondig de processen en de mogelijkheden van de systemen. Je vraagt net zolang door totdat je alle ins en outs kent en zo nodig duik jij ook zelf de systemen in om ze je helemaal eigen te maken. En als je klaar bent met al je (data-)analyses, dan weet je precies welke veranderingen je gaat voorstellen en hoe je de verbeteringen wilt doorvoeren.

Verder ben jij dagelijks verdiept in inhoudelijke e-HRM-vraagstukken, beschikbare HR-systemen en procesoptimalisatie: jij weet van de hoed en de rand en voor minder doe je het ook niet. Vanuit jouw uitgebreide kennis begeleid je implementaties op het gebied van e-HRM en coördineer je de stappen die hierbij genomen moeten worden. Daarnaast houd jij je ook nog bezig met:

– verdere digitalisering van HR-processen, met als uitgangspunt ‘digitalisering, tenzij’.
– integratie- en digitaliseringsprocessen van de 4 ondersteunende diensten.
– de vraag hoe je HR-analytics zo goed mogelijk inzet bij visie- en besluitvorming.

Uiteraard doe je dit allemaal niet alleen. Je werkt nauw samen met je collega’s van de Servicedesk, de dienst Automatisering & Services, de dienst Financiën & Informatievoorziening en met de softwareleveranciers. Zelf maak je deel uit van het team Servicedesk en van het team Capaciteit & Inzet, waaronder ook de HRM-consulenten, de HRM-controller en de applicatiebeheerder vallen.

Functie eisen

Jouw stevige persoonlijkheid zien wij niet zomaar over het hoofd. Je bent een inspirerende verbinder, die verschillen overbrugt en een bevlogen sparringpartner is op alle niveaus. Uiteraard ben jij analytisch ingesteld, dat is wel zo handig bij het begrijpen en interpreteren van alle data. Je durft door te vragen en je mening te geven, maar je vergeet hierbij niet om anderen ook de ruimte te geven. En, ook belangrijk, je hebt geen strakke kaders nodig om goed te kunnen functioneren; jouw functie is nieuw en in ontwikkeling, dus af en toe zal het aftasten zijn wat er allemaal wel en niet op jouw bordje hoort.

En verder zien we graag dat jij meeneemt:

– minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
– meerdere jaren werkervaring.
– een heldere visie op de toekomst van HR en ICT.
– kennis van HRM-systemen.

Heb je ook nog ervaring met Beaufort en/of Raet? Dan heb je zeker een streepje voor!

Voldoe je niet aan alle criteria, maar ben jij wel in hart en nieren een HRM’er met liefde voor IT? Solliciteer dan ook: soms zijn drive en bevlogenheid belangrijker dan actuele kennis. Die kun je bijleren, tenslotte.

Aanbod

De Dimence Groep is een dynamische organisatie, waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als senior HRM-adviseur bieden we je een fulltime uitdaging (dat is 36 uur per week), met de volgende arbeidsvoorwaarden:

– een contract van een jaar, met mogelijkheid tot omzetting naar een vaste aanstelling.
– een maandsalaris van maximaal € 4.355 bruto, op basis van schaal FWG 60 volgens de cao GGZ.
– een eindejaarsuitkering van 8,05%
– een goed pensioen.
– collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness, een verhuisvergoeding en een gunstige fietsregeling.

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanka Breimer (038-2022632).

Sollicitatie

Als jij graag de nieuwe HRM-adviseur wordt van de Dimence Groep, stuur dan je motivatiebrief en cv dan via onze website in. Wij zoeken al een poosje en gaan door totdat we de juiste collega hebben gevonden voor Dimence. Wil je weten of reageren nog zinvol is.. bel ons gerust. We kunnen je dan direct meer vertellen over deze mooie functie.

Voldoe je niet aan alle criteria, maar ben jij wel in hart en nieren een HRM’er met liefde voor IT? Solliciteer dan ook!

Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Ja! HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling en we zijn prima in staat om zelf een geschikte kandidaat te werven. Wij stellen dus geen prijs op acquisitie en rechtstreekste benadering (en onze opdrachtgever ook niet).