HR Adviseur- toegankelijk en hands on (afgerond in juli 2019)

Opdrachtgever

Rinos B.V.

Organisatie

Rinos B.V. is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in de productie en verkoop van hoogwaardige entreeproducten, waaronder kokosmatten, schoonloopmatten en entreetapijt. De matten van Rinos vind je onder andere terug bij de entree van universiteiten, kantoren, theaters, ziekenhuizen, airports en winkels.

Bij het familiebedrijf dat gevestigd is in Genemuiden, werken in totaal circa 65 medewerkers waarvan 45 medewerkers in de productie en ongeveer 20 medewerkers in de verkoop en ondersteunende diensten. Rinos heeft een wereldwijd netwerk van verkoop en distributie. Export vindt plaats naar meer dan 30 landen.

Functie

Vanwege het vertrek van de huidige HR adviseur is Rinos per direct op zoek naar een nieuwe collega voor 24 uur per week.

In deze zelfstandige functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle HR gerelateerde zaken voor zowel het management, leidinggevenden als medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het HR beleid binnen de organisatie. Naast jouw adviserende rol ben jij ook eindverantwoordelijke voor de uitvoering van alle HR-processen. Je rapporteert aan de Financieel Directeur.

Wat ga je doen:

  • Je adviseert, informeert en ondersteunt het management bij de verdere ontwikkeling en uitvoering van het personeelsbeleid;
  • Je zorgt voor de verdere ontwikkeling van het duurzame inzetbaarheid beleid. Hierbij moet je denken aan strategische personeelsplanning, de verdere professionalisering van de beoordeling cycli en het bewaken van het vitaliteitsprogramma;
  • Je bent verantwoordelijk voor het recruitment (schrijven en uitzetten van vacatureteksten, werving en selectie van kandidaten en contacten met bureaus e.d.);
  • Je organiseert en begeleidt opleidingstrajecten en benut eventuele subsidiemogelijkheden;
  • Je bent casemanager voor langdurig zieken en bewaakt termijnen volgens de WVP;
  • Je verzorgt alle voorkomende operationele HR werkzaamheden zoals; organiseren van personeelsbijeenkomsten, jubilea vieringen etc.

Functie-eisen

Wij zoeken een allround HR professional die beschikt over;

  • HBO werk- en denk niveau richting personeelsmanagement;
  • Een gedegen kennis van zaken op het gebied van arbeidsrecht, verzuim en de veranderende wet- en regelgeving;
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur binnen een productie omgeving;
  • Verder ben je empathisch, betrokken, hands on en sta je stevig in je schoenen.

Als collega ben je;

Laagdrempelig, los je veel op met humor, ben je praktisch ingesteld en leg je op alle niveaus makkelijk contact.

Daarnaast weet je van aanpakken en tegelijkertijd kom je met vernieuwende ideeën. Je bent op zoek naar een functie waarin volop ruimte is voor eigen initiatief en tegelijkertijd vind je het plezierig om onderdeel te zijn van een hecht, collegiaal en gezellig team.

Aanbod

Rinos biedt een veelzijdige functie in een prettige en informele werkomgeving. Het betreft een baan voor 24 uur per week met als standplaats Genemuiden.

Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal schaal 9 (volgens CAO MITT).

Inlichtingen

Voor meer (inhoudelijke) informatie kun je contact opnemen met Marijana Stoel van Ja! HRM Specialisten, telefoonnummer 038-2022632.

Sollicitatie

Indien je na het lezen van de informatie geïnteresseerd bent en meent te voldoen aan de gestelde criteria en verwachtingen, kan je je CV en motivatiebrief insturen via de website van Ja! HRM Specialisten (www.jahrm.nl).

Ja! HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling en we zijn prima in staat om zelf een geschikte kandidaat te werven. Wij stellen dus geen prijs op acquisitie en rechtstreekste benadering (en onze opdrachtgever ook niet).