HR Adviseur- zelfstandig en ad rem- 32/40 uur (afgerond)

Opdrachtgever

Hemubo

Organisatie

Hemubo richt zich op het strategische, duurzaam en resultaatgericht renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten. Het bedrijf is één van de grotere spelers op de markt. Door autonome groei- en bedrijfsovernames van Hillen en Roosen (nieuwbouw en restauratie in binnenstedelijk gebied en bouwlogistiek) en Kennemer Betonbouw, hebben zij de afgelopen jaren flink kunnen uitbreiden.

Door de korte lijnen en platte structuur is Hemubo een flexibele organisatie, welke met 400 medewerkers, en aangevuld met haar vaste ketenpartners, invulling blijft geven aan hun groei- en ontwikkelambitie.

Hemubo is van mening dat medewerkers het meest waardevolle bezit zijn. En juist deze mensen zorgen ervoor dat de organisatie continue innoveert. Opleidingen, op zowel het gebied van vak specialisme als cultuur, staan dan ook hoog in het vaandel.

Om de groei van de organisatie te ondersteunen is er een vacature ontstaan voor een HR Adviseur, voor 32 tot 40 uur per week.

Functie

Samen met de HR Manager ben je in de volle breedte van het HR vakgebied actief. Zowel operationeel (het maken van bv contracten) als ook tactische vraagstukken. Meedenken over strategische vraagstukken wordt ook gewaardeerd. Gezamenlijk geef je vorm en inhoud aan de HR activiteiten van de organisatie. Je ondersteunt het management en de medewerkers bij werkzaamheden o.a. op het gebied van werving- en selectie, functioneringsgesprekken, training en scholing, verzuimbegeleiding en uitstroom. Omdat de organisatie efficiënter wil gaan werken bestaat de mogelijkheid om mee te denken over het optimaliseren en verder digitaliseren van bepaalde HR processen.

Het is een zeer generieke positie. In een aantal thema’s echter kun je je gaan specialiseren. Dat kan bijvoorbeeld zijn in recruitment, maar ook als het thema verzuim je aanspreekt kan dit een onderwerp zijn om je verder in te ontwikkelen. Uiteindelijk zal je samen met de HR Manager, en de twee collega’s op de loonadministratie, de complete HR dienstverlening gaan bedienen.

Je komt te werken in een organisatie waar de cultuur informeel is. Je krijgt veel ruimte om in je functie te groeien en je input bij (vernieuwende) thema’s wordt dan ook erg gewaardeerd.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een adviseur:

 • met een afgeronde HBO opleiding;
 • 3 tot 4 jaar allround operationeel HR ervaring of ervaring als intercedent bij een uitzendorganisatie;
 • die de handen uit de mouwen wil steken, zelfstandig zaken kan oppakken en overzicht weet te houden;
 • met een stevige persoonlijkheid en die niet op zijn/haar mondje is gevallen;
 • die de juiste balans tussen servicegerichtheid en assertiviteit weet te vinden;
 • die op vaktechnisch gebied op de hoogte is van actuele ontwikkelingen;
 • die kennis heeft van AFAS (een pré)

Aanbod

Je komt te werken in een pragmatische omgeving die waarde hecht aan een gedegen uitvoering van werkzaamheden. Door je enthousiasme, daadkracht en uitstekende communicatie- en adviesvaardigheden weet je echter meer waarde te creëren.

 • De functie is voor 32-40 uur per week, in Almere
 • Salaris wordt bepaald in overleg en valt onder de CAO van UTA Bouw
 • Je hebt recht op 30 vakantiedagen en een aantal roostervrije dagen
 • Een goed pensioen van Nationale Nederlanden
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Binnen het team heerst een gezellige sfeer waar ook ruimte is om elkaar informeel te treffen.

Inlichtingen

Voor meer (inhoudelijke) informatie kun je contact opnemen met Marijana Stoel of Jan van den Brink van Ja! HRM Specialisten, telefoonnummer 038-2022632. Of via marijana@jahrm.nl of jan@jahrm.nl

Sollicitatie

We kijken uit naar je CV. Een korte motivatie stellen we op prijs. Vergeet in ieder geval niet te vermelden hoeveel uur je wilt werken en wat je salarisindicatie is.

Deze vacature is exclusief bij Ja! HRM Specialisten uitgezet. Het rechtstreeks benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus of kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.