HR Adviseur – Zorg – 24/28 uur (afgerond in mei 2018)

Opdrachtgever

Coloriet

Organisatie

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Lelystad, Dronten en Zeewolde. Met meer dan 1100 cliënten en hun familieleden, ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers geven zij samen kleur aan waardevol leven.
De cultuur binnen Coloriet is open en stimulerend. Als medewerker krijg je de ruimte om te experimenteren, buiten kaders te denken en zelf oplossingen aan te dragen. Om dit te realiseren hanteert Coloriet een regisserende en coachende stijl van leidinggeven.

Functie

Jouw focus is om vanuit HR expertise het ontwikkelproces van de gespecialiseerde zorg binnen de locaties Laarhof, Laarstaete en het Behandelcentrum te ondersteunen. Je legt pro actief verbinding en werkt samen met de verschillende disciplines binnen de organisatie. Je ondersteunt op de locaties de leidinggevenden met hun teams en de vakgroepen van het behandelcentrum bij de uitvoering van het personeelsbeleid en organisatieveranderingen. Dit kan zijn ten aanzien van werving en selectie, functioneren, verzuim, cao en andere juridische vraagstukken. Je levert vanuit je vakgebied een creatieve bijdrage aan de ontwikkeling van Coloriet Gespecialiseerde zorg en het realiseren van de daarbij behorende ambities. Je haalt het beste uit jezelf én jouw collega’s. Je levert binnen de eigen vakgroep een bijdrage aan de organisatie brede ontwikkeling van P&O beleid en bent verantwoordelijk voor een aantal thema’s.

Functie eisen

Je bent een daadkrachtige en enthousiaste HR professional die met energie de ambities op het gebied van de gespecialiseerde zorg ondersteunt. Je kunt je rol als sparringpartner combineren met een stevige dosis HR kennis en ervaring.

Tevens ben je een innovatieve en ondernemende professional die de juiste samenwerking zoekt om tot resultaten te komen. Je weet wat er speelt binnen de organisatie en bent in staat daadkrachtig te interveniëren wanneer dit nodig is. Je weet wet- en regelgeving te vertalen naar de praktijk van alle dag, waarbij je altijd op zoek gaat naar mogelijkheden. Je bent verbindend op de inhoud, je zorgt voor samenhang in processen en jouw aanpak is proactief en klantgericht. Je bent een stevige en inspirerende adviseur met uitstekende sociale – en communicatieve vaardigheden.

Daarnaast zijn we op zoek naar iemand met het volgende profiel:
-Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding (op gebied van P&O);
-Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
-Je hebt kennis en ervaring met strategische beleidsontwikkeling en projectmatig werken;
-Je hebt affiniteit met de zorg
-Ervaring met projectmatig werken is een pre

Aanbod

Coloriet biedt een afwisselende en zeer uitdagende functie binnen de ouderenzorg. Je werkt hierbij in een enthousiast en gedreven P&O-team. Het betreft een functie voort 24-28 uur per week.
De functie is ingedeeld in schaal 55 van de cao VVT. Daarnaast kent de organisatie nog een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. De standplaats is Lelystad.
Coloriet gaat voor een langdurige samenwerking. Zij bieden in eerste instantie een jaarcontract, met de intentie om dat bij gebleken geschiktheid om te zetten naar een vaste aanstelling.

Inlichtingen

Meer weten? Bel dan met Elise Harbers via 06-31692861 (op maandag t/m donderdag bereikbaar).

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten.