HR Business Partner – zelfstandig en hands-on – 24/32 uur

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Organisatie

Deze innovatieve technisch georiënteerde onderneming opereert internationaal. De organisatie bestaat uit een grote afdeling R&D en heeft een aantal dochtervestigingen in verschillende werelddelen. Het totale personeelsbestand bestaat uit ongeveer 100 medewerkers. Deze organisatie werkt aan verschillende toepassingen die de wereld elke dag een beetje beter en mooier maken. De organisatie is gevestigd in de Stedendriehoek.

Functie

Als HR Business Partner krijg jij volop de ruimte om te gaan bouwen. De afdeling bestaat uit een HR Business Partner en een HR medewerker. De afdeling is bezig met een professionaliseringsslag en deze kan door jou verder worden uitgebouwd en ingericht. Nieuwe ideeën en initiatieven worden van harte gestimuleerd.
De organisatie wil graag haar HR-beleid en processen verder optimaliseren, jij hebt hierin en zeer belangrijke rol. Jij vertaalt de strategie en visie van de organisatie naar HR-beleid en HR-projecten; jij bent verantwoordelijk voor de uitwerking, implementatie en waarborging.

Je adviseert en ondersteunt het managementteam. Met jouw advies en coaching vaardigheden begeleid jij leidinggevenden en ondersteun je de organisatie om HR steeds meer in de lijn te beleggen.

Casuïstiek gedreven vraagstukken (verzuim, functioneren en belonen etc.) worden gecombineerd met het verder opzetten van onder andere de volgende speerpunten:
– Arbeidsmarktcommunicatie / Employer branding;
– Recruitment activiteiten en processen;|
– Duurzame inzetbaarheid;
– Stroomlijnen en verbeteren van interne HR processen;
– Opzetten van digitalisering administratieve processen samen met de HR medewerker.

Je werkt nauw samen met de HR-medewerker, deze is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden. Tevens geef je leiding aan deze HR-medewerker.

In de functie rapporteer je aan de CEO.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ondernemende en ervaren HR Business Partner.
Empathisch, integer, proactief, verbindend, betrouwbaar en zelfstandig zijn eigenschappen die bij je passen. Jij initieert HR-projecten.
Je beschikt over uitstekende HR-vakkennis, adviesvaardigheden en je kunt schakelen op diverse niveaus.

Daarnaast herkent de ideale kandidaat zich in het onderstaande profiel:
– HBO opleiding HRM / Bedrijfskunde;
– Circa 5-10 jaar ervaring als HR Adviseur – HR Business Partner bij voorkeur in een high-tec / technische omgeving;
– Goede beheersing van de Engelse taal. De Duitse taal is een pre.

Aanbod

Deze organisatie is volop in beweging en groeit! Zij bieden een baan voor 24-32 uur per week in een open en ondernemende werkomgeving. Het salaris bedraagt tussen €3368,- en €4479,- op basis van 40 uur.
Dit is afhankelijk van je werkervaring. De standplaats voor deze functie is gevestigd in de Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen).

Daarnaast gelden de volgende voorwaarden:
– Je wordt gefaciliteerd met een laptop en mobiele telefoon;
– 27 verlof- en 13 adv-dagen;
– Prima ontwikkel mogelijkheden

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Elize Sellies of Elise Harbers (038-2022632).

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten. Een assessment maakt deel uit van de procedure.
Uiteraard houden wij bij eventuele gesprekken rekening met de protocollen wat betreft het corona virus.