Onze diensten

Wij bemiddelen en adviseren HR professionals. Dit doen wij sinds 2006.

Onze gespecialiseerde consultants kennen het HR vak en de steeds krapper wordende HR arbeidsmarkt. Wij volgen intensief de veranderingen in het HR domein en passen ons advies, de wervingsprofielen en searchmethodieken hier doorlopend op aan. Deze betrokkenheid is terug te zien in onze werkwijze en ons bewezen resultaat.

Vanuit onze locaties in Zwolle, Amersfoort én Rotterdam werken wij landelijk. Zowel Profit als Non Profit.

Interim HR Professionals

Met ons ijzersterk netwerk van interimmers en opdrachtgevers koppelen wij snel én kwalitatief de juiste professional aan de HR interim opdracht die bij hem of haar past.

Lees verder

Werving en Selectie HR Professionals

Met onze expertise werven we HR professionals in elke branche in heel Nederland. Onze consultants komen zelf uit het HR vak. Dat merkt u.

Lees verder

Interim Recruitment inzet

In deze krappe arbeidsmarkt maken professionele recruiters het verschil. De interim recruiters van Ja! HRM Specialisten komen met de beste up-to-date recruitment oplossingen.

Lees verder

HR Executive Search

Topfuncties in de HR vervullen, vraagt om kennis van de markt en een exclusieve benadering. Met onze searchkracht vinden wij de perfecte kandidaat met de ervaring die nodig is.

Lees verder

HR Assessment

Betrouwbaar toetsen welke capaciteiten een HR professional in huis heeft? Bijvoorbeeld in de transitie van HR Advies naar HR Business Partner. Dan zijn assessments het ideale middel.

Lees verder

HR CV scan

Met een goed CV zet je de eerste stap in het verkrijgen van een nieuwe baan als HR Manager of bijvoorbeeld HR Business Partner. De CV scan van Ja! HRM Specialisten helpt hierbij

Lees verder