HR medewerker backoffice – 32 uur – (afgerond in juni 2019)

Opdrachtgever

Vertrouwelijk.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk werkende technisch georiënteerde organisatie. Men heeft een landelijk dekkend locatienetwerk.

Functie

In verband met het vertrek van een van de medewerkers van de HR Backoffice zijn wij op zoek naar een goede vervanger.
In deze afwisselende rol ben je verantwoordelijk voor de HR administratie en beantwoord je alle voorkomende HR gerelateerde vragen vanuit medewerkers.
Verzuimregistratie, het regelen en coördineren van trainingen en opleidingen behoren ook tot jouw werkzaamheden.

In deze rol werk je samen met 2 HR Managers en 2 collega’s van de HR Backoffice. Bij de organisatie zijn zo’n 700 medewerkers werkzaam, deze zijn verspreid over verschillende vestigingen door het land.

Functie-eisen

Voor deze tijdelijke rol zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft in een soortgelijke baan of opdracht. Het wordt gewaardeerd als je mee kunt denken en met initiatieven komt. Als persoon ben je iemand die stevig in zijn schoenen staat.

Daarnaast geldt het volgende:
– Je bent beschikbaar voor 3 tot 6 maanden, per direct;
– Je bent beschikbaar voor 4 dagen per week;

Deze opdracht is mogelijk om op interim basis te vervullen, maar een payroll mogelijkheid behoort ook tot de mogelijkheden.

Aanbod

Het betreft een opdracht voor 32 uur per week voor in ieder geval 3 maanden. Een verlenging tot 6 maanden is zeer reëel.
De standplaats voor deze opdracht is in Noord Oost Nederland (Overijssel).

Indien je interesse hebt in een vaste plek, reageer dan ook! De vacature zal in eerste instantie tijdelijk worden ingevuld, maar een mogelijkheid om daarna in dienst te treden bij de opdrachtgever is zeker aanwezig.

Inlichtingen

Voor meer (inhoudelijke) informatie kun je contact opnemen met Elise Harbers of Laura Sulkers van Ja! HRM Specialisten, telefoonnummer 038-2022632.

Sollicitatie

Reageren graag alleen via onze website www.jahrm.nl In je reactie lezen we graag terug:
– Mogelijke startdatum;
– Aantal uur dat je beschikbaar bent;
– Indien je interimmer bent dan vernemen we ook graag je uurtarief.

Let op; het is aan te raden om snel te reageren, er zullen op korte termijn gesprekken worden gevoerd op de vestiging van JA! HRM Specialisten. In de week van 24 juni tot 28 juni vinden er al gesprekken plaats bij de opdrachtgever.