HR Officer – ondersteunend – hands on – 20/28 uur

Opdrachtgever

TREK Bicycle Corporation

Organisatie

TREK Bicycle Corporation is de wereldwijd marktleider op het gebied van fietsen. TREK produceert fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Tevens is TREK de grootste fietsproducent van de Verenigde staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo (Wisconsin) waar het in 1976 allemaal begon. In Nederland is het kantoor voor de Benelux gevestigd in Harderwijk en het Europees distributiecentrum in Wijchen. De TREK fietsen, onderdelen en accessoires worden in meer dan 90 landen verkocht.

Functie

Als HR Officer zorg je voor een goede uitvoering van het HR-beleid. Vooral op administratief en procesmatig vlak. Dit doe je o.a. op het gebied van recruitment, leaseregelingen, payroll werkzaamheden, verzuim en training & development. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en ondersteunt leidinggevenden bij de uitvoering van HR-gerelateerde taken. Je bent hierbij voornamelijk gefocust op de operationele HR-processen (zoals het up-to-date houden van het HR- en systeem, het verwerken van personeelsmutaties en de verzuimregistratie) en 1e lijns vragen. Het betreft een zelfstandige en veelzijdige functie die nieuw is. De functie kan je zelf vorm geven.

In deze functie rapporteer je aan de HR Manager. Je hebt daarnaast dagelijks contact met collega’s zowel leidinggevenden als medewerkers van o.a. de locaties in Harderwijk en Wijchen. Ook schakel je zeer regelmatig met de collega’s in het HR-team binnen Europa.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Het uitvoeren van diverse HR-administratieve werkzaamheden zoals o.a. het opstellen van personeelscorrespondentie, het coördineren en verwerken van de salarisadministratie en het beheren van de verzuimregistratie;
 • Het genereren van managementinformatie uit het HR systeem;
 • Recruitment werkzaamheden;
 • Het ondersteunen van leidinggevenden en medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden en vragen die zich daarbij voordoen;
 • Het regelen en organiseren van zaken rondom instroom van nieuwe medewerkers (o.a. via de uitzendbureaus), recruitment, selectie, aanname en introductie en uitstroom van medewerkers;
 • Vormgeven aan het HR-beleid en het up-to-date houden van het personeelshandboek.

Functie eisen

Als HR Officer beschik je over een afgeronde HBO opleiding in de richting van Human Resource Management. Je bent bewust op zoek naar een functie waar je uitvoerende werkzaamheden kunt combineren met het meedenken in het verder professionaliseren van HRM. Je bent iemand die van aanpakken weet en tegelijkertijd komt met vernieuwende ideeën.

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare HR functie;
 • Recente ervaring bij een profit organisatie;
 • Ervaring met een matrixstructuur;
 • Een grote mate van zelfstandigheid en jij bent zelf startend;
 • Hands-on mentaliteit.

Ervaring met Cobra en de beheersing van de Engelse taal is een zeer sterke pre.

Fietsen neemt in de bedrijfscultuur een heel belangrijke plaats in, maar je hoeft ook weer niet verplicht in lycra naar je werk te komen. TREK is een plek waar gepassioneerde mensen met uiteenlopende kennis samen komen om prachtige dingen te maken.

Aanbod

TREK biedt je een baan tussen de 20 en 28 uur verdeeld over 4 of 5 dagen. Het aantal uur is door jou te bepalen. Het salaris is max. €3.200,- (o.b.v. FT), Dit is uiteraard afhankelijk van je ervaring.

Daarnaast kent TREK 25 vakantiedagen, een prima pensioenregeling en de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden mooie TREK fietsen te kopen.

Je start met een jaarcontract. Uiteraard met de intentie om dit om te zetten in een vaste aanstelling. De standplaats voor deze functie is Wijchen, waarbij je ook met regelmaat op locatie in Harderwijk zult zijn. TREK is een organisatie waar wandelen, hardlopen en wielrennen onderdeel van jouw dag kan worden. Ga bijvoorbeeld met collega’s mee voor een lunch ride en ontdek de omgeving op een prachtige TREK fiets of na het werk een uur sporten in de eigen fitness ruimte van TREK behoort ook tot de mogelijkheden.Inlichtingen

Ben jij een echte aanpakker en wil jij werken in een dynamische organisatie? Reageer dan direct en neem contact op met Ja!HRM Specialisten (038-2022632)

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten.