HR Officer – ondersteunend – onderwijs – 28/32 uur (afgerond in december 2018)

Opdrachtgever

Stichting Scholengroep voor Openbaar Onderwijs

Organisatie

Onder Stichting Scholengroep voor Openbaar Onderwijs in Lelystad (SchOOL) vallen 18 basisscholen, 1 school voor speciaal basisonderwijs en 1 school voor voorgezet speciaal onderwijs in de omgeving Lelystad. Deze scholen zijn zo georganiseerd en ingericht dat het onderwijs aansluit bij de behoeften en wensen van de kinderen en ouders. Over de diverse locaties zijn 435 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lelystad en hier zijn 15 medewerkers werkzaam.

Functie

In deze afwisselende rol werk je ondersteunend aan de HR Manager. Je functie is breed, uitdagend en zelfstandig. Je bent verantwoordelijk voor HR in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan werving en selectie, onboarden van nieuwe medewerkers, alles regelen van aanname tot ontslag, het verder opzetten/onderhouden van het personeels handboek en het ondersteunen van de inzetbaarheidscoach bij de uitvoering van de Wet Poortwachter.

Het betreft een functie waarin volop ruimte is voor eigen inbreng en ideeën, dit wordt dan ook enorm gewaardeerd. Sommige werkprocessen staan vast, andere werkprocessen moeten nog verder worden neergezet en hierin heb jij een belangrijke rol, dit in combinatie met de dagelijkse operationele werkzaamheden maakt de functie dynamisch en hands-on. In deze functie neem jij de regie, verantwoordelijkheid en creativiteit. Ondersteunend aan de Manager HR bouw je aan verdere professionalisering van de afdeling. Dit doe je vanuit het kantoor in Lelystad waar tevens je collega’s van de overige staff diensten werkzaam zijn.

Functie eisen

Als HR Officer beschik je over MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je bent bewust op zoek naar een functie waar je uitvoerende werkzaamheden kunt combineren met het meedenken in het verder professionaliseren van werkprocessen. Je bent iemand die van aanpakken weet en tegelijkertijd komt met vernieuwende ideeën. Je bent op zoek naar een functie waarin volop ruimte is voor eigen initiatief en tegelijkertijd vind je het plezierig om onderdeel te zijn van een hecht, collegiaal en gezellig team.

Daarnaast beschik je over het volgende:
– Affiniteit met het onderwijs, kennis van de CAO PO is een pre;
– Ervaring in HR functie;
– Ervaring met Afas en Insite is een pre;
– Gericht op samenwerken;
– Humor 🙂

Deze vacature is ook zeker passend voor kandidaten die bijvoorbeeld enige tijd bij een uitzendbureau hebben gewerkt en toe zijn aan een volgende stap.

Aanbod

Stichting SchOOL biedt een prettige en informele werkomgeving. Een omgeving waar hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid bij bijvoorbeeld de gezamenlijke lunch.
Je standplaats is Lelystad, maar er is ook ruimte om af en toe thuis te werken. Het betreft een baan voor 28-32 uur per week, verspreid over 4 dagen. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal €3157,- (schaal 8, cao Primair Onderwijs), in de toekomst is er mogelijk de ruimte om door te groeien.

Daarnaast gelden de volgende voorwaarden:
– Reiskostenregeling;
– Pensioenregeling;
– Eindejaarsuitkering;
– Het overgrote deel van de schoolvakanties ben je vrij.

Het betreft in eerste instantie een contract van een jaar met de intentie voor verlenging.

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt de eerste selectie. Gesprekken zullen plaatsvinden bij Stichting SchOOL op 20 november.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise Harbers. Tel.06-31692861. (op maandag t/m donderdag bereikbaar)

Sollicitatie

Solliciteren kan niet meer. Op 1 januari 2019 gaat de aangenomen kandidaat starten.