HR Recruitment Consultant – we zoeken een collega – 24/36 uur

Opdrachtgever

Ja! HRM Specialisten

Organisatie

Ja! HRM Specialisten is business partner voor HR- en organisatievraagstukken. Wij bemiddelen HR professionals (vast en interim) en adviseren bij HR vraagstukken. Dit doen wij sinds 2006.
Wij kennen het HR vak en de steeds krapper wordende HR arbeidsmarkt. We volgen intensief de veranderingen in het HR domein en passen ons advies, de wervingsprofielen en search methodieken hier doorlopend op aan. Deze betrokkenheid is terug te zien in onze werkwijze en ons bewezen resultaat.

Vanuit onze locaties in Zwolle en Amersfoort werken wij landelijk. Zowel Profit als Non Profit.

Bij Ja! HRM Specialisten werk je samen met drie collega consultants (Marijana, Elise en Jan), onze freelance assessment psycholoog, onze associate partner(s) en een snel groeiende groep HR ZZP-ers wiens belangen je vertegenwoordigt in de markt.

Functie

Als Consultant bij Ja! HRM Specialisten ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van recruitment opdrachten van (interim) HR Professionals, zowel vast als interim.
Naast recruitment activiteiten kun je bij ons ook de inhoudelijkheid van het vak blijven ervaren. Dit door HR vraagstukken van opdrachtgevers zelf uit te voeren. Soms adhoc vraagstukken, maar soms ook op een wat langere interim opdracht. Je onderhoudt intensief contact met relaties en opdrachtgevers, kent de (HR) uitdagingen waarvoor zij staan en vertaalt dit naar concrete oplossingen. Met je scherpe analyses, betrokkenheid, betrouwbaarheid en proactieve houding weet je opdrachtgevers telkens weer te verrassen met passende en kundige (interim) HR professionals. Bij voorkeur uit onverwachte hoek. Soms ben je dat zelf.

Je kiest voor een ondernemende positie met veel eigen verantwoordelijkheid, vrijheid, duidelijke doelstellingen en een directe koppeling tussen jouw eigen succes en je beloning. Het resultaat voor de opdrachtgever telt, waarbij kwaliteit essentieel is. Als specialist op HRM gebied ken je het vak, en de markt.

Functie eisen

Wij zoeken een prettige en dynamische collega die goed op de hoogte is van, en vernieuwend is met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen de recruitment branche en social media.
Authenticiteit vinden wij ook erg belangrijk, dit gecombineerd met een no-nonsens houding en scherpe analyse maakt je succesvol.

Oh ja… heb je geen humor, dan ga je het bij ons erg lastig krijgen.

Daarnaast herken je je in onderstaande kwaliteiten en ervaringen:
• Minimaal 5 jaar ervaring in een stevige HR positie waarbij je op tactisch/strategisch niveau aan oplossingen hebt gewerkt voor je (interne) klant;
• Afgeronde HBO (bv HRM);
• Stevige gesprekspartner voor kandidaten en opdrachtgevers;
• Aantoonbaar HR netwerk, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening, industrie en productie;
• Heb je database / internet sourcing expertise en ATS ervaring dan is dat een sterke pre;
• Enthousiasmerend, vrolijk en positief ingesteld;
• Ondernemend en gericht op kansen;
• Sterke communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Engelse taal.

Je bent in het bezit van een auto.

Aanbod

Elke ochtend lekkere en vers gemalen koffie bij de start van de dag en leuke collega’s.

Je start met een overeenkomst van een jaar. Uiteraard is het onze intentie deze om bij gebleken geschiktheid en wederzijds enthousiasme deze om te zetten in een vaste aanstelling. We zijn op zoek naar iemand voor 24 tot 36 uur. Eea afhankelijk van jouw wens en inzetbaarheid.

Verder bieden wij een:
• Marktconform salaris;
• Eindejaarsuitkering;
• Bijdrage in je oudedagsvoorziening;
• Reiskostenvergoeding.

en
• Veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid;
• Een dynamische omgeving in een kleine maar snel groeiende organisatie;
• Een collegiale, sympathieke en open werkomgeving;
• Ruimte om vernieuwende ideeën uit te werken en te implementeren en je verder te ontwikkelen.

Je standplaats is Zwolle.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijana Stoel en/of Elise Harbers (038-2022632).

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten.