HRD Adviseur (afgerond in november 2019)

Opdrachtgever

Kees Smit

Organisatie

Kees Smit Tuinmeubelen groeit… en hoe!

Acht jaar geleden werkten er ongeveer 30 medewerkers bij Kees Smit. Inmiddels werken er circa 450 medewerkers… en zet de groei nog steeds door. Zowel in de twee Experience Stores XXL in Almelo en Amersfoort als in het (nieuw te bouwen) logistieke centrum in Almelo. Maar vergeet daarnaast ook niet de diverse stafafdelingen en de online- en marketing afdelingen. E-commerce is een grote succesfactor gebleken in de groei van Kees. Het is dan ook niet voor niets dan Henk Smit, ceo van Kees Smit Tuinmeubelen, is verkozen tot de meest innovatieve e-commerceprofessional van 2019.

De speerpunten van het bedrijf zijn de kwaliteit van de tuinmeubelen, laagste prijsgarantie, klanttevredenheid en het grootste assortiment van Europa in tuinmeubelen.

Door de verdere groei en professionaliseringswens is ook de behoefte ontstaan voor de verdere uitbouw van het HR team. Extra expertise en stevige advieskracht zijn gewenst om het zittende team te versterken.

Het huidige team bestaat uit Marie Jose (HR Adviseur), Loes en Niels (beiden Jr. HR Adviseur), Shannen (Jr. HRD Adviseur) en Rik (HR Manager). Een gretig en vernieuwend team die nieuwe collega’s omarmen in de rollen van HR Business Partner, een HRD Adviseur en een Recruiter.

Functie

Groei en ontwikkeling van de organisatie betekent dat de medewerkers en hun ontwikkelwensen ook gehoord moeten worden. Of het nu gaat om de kennis van het productaanbod middels e-learning, de coachingswens van een leidinggevende of de implementatie van een modern en up-to-date onboardingsproces… De HRD Adviseur geeft in zijn/haar rol richting aan het continue proces van leren en ontwikkelen.

In deze rol vertaal je de leerbehoefte van de gehele organisatie in een passend leeraanbod en belegt deze centraal. Dit kan zijn door het contracteren van externe aanbieders, het zelf verzorgen van trainingen en presentaties of het verder ontwikkelen van een Elearning systeem. Thema’s die de komende jaren spelen zijn o.a. : de veranderende organisatie, leiderschapsontwikkeling (HR in de lijn), onboarding van nieuwe medewerkers, de introductie van een individueel leerbudget en (last but nog least) de uitrol en realisatie van de visie op leren en ontwikkelen.

Je doet dit samen met Shannen de (jr) HRD adviseur. Samen bouwen jullie aan mooie resultaten.

Functie-eisen

Uiteraard ben je een bevlogen collega die graag kennis deelt, de samenwerking met collega’s graag opzoekt en die zich flexibel opstelt. Daarnaast breng je ruime kennis en ervaring mee in het domein learning & development. Je hebt bij voorkeur vlieguren bij verschillende organisaties.

Concreet denken wij aan:

– Minimaal HBO niveau, voorkeur voor richtingen als onderwijskunde, opleidingskunde, learning & development;
– Recente ervaring/kennis van het specialistische domein van Professionalisering / Learning & Development in een commerciële organisatie;
– Minimaal 5 jaar ervaring in het allround HR domein op tactisch en strategisch niveau;
– Recente ervaring in professionalisering programma’s in de context van een corporate Academy (sterke pre);
– Sterk vermogen om conceptueel (strategische) gedachtengoed om te zetten in operationele oplossingsrichtingen;
– Recente ervaring als projectleider.

Ben je een HR Businesspartner met als specialisme HRD? Reageer dan zeker. Benoem dan wel goed je ervaring en deliverable’s in het HRD domein.

Aanbod

Waarom werken als HR professional bij Kees Smit?

Kees is de goede buur die altijd voor je klaarstaat. Je bent bij hen onderdeel van een warm gezelschap. Heel cliché, maar “samen staan we sterk” gaat voor hen écht op. Ze knallen in het hoogseizoen, dus iedereen heeft een flexibele instelling. Een denker of een doener, net begonnen of veel ervaring, een planner of go-with-the-flow, bij Kees is iedereen gewoon zichzelf. Ondanks deze verschillen is de betrokkenheid groot en deelt men dezelfde waarden: Aandacht, Kennis, Passie, Samen en Positief Verrassen.

Een fulltime werkweek is standaard 38 uur, men kan je echter een contract aanbieden van tussen de 32 en 40 uur. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met onder andere:

  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Trainingen en doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Niet meer van toepassing.

Sollicitatie

Niet meer van toepassing.