• “Resultaatgerichtheid met bedrijfskundige focus op het HR vak. Dát zien wij graag bij HR professionals.”
    Team Ja! HRM Specialisten

Voor ons ben je veel meer dan je CV. Als je je bij ons inschrijft, ontvangen we daarom graag meer dan alleen een opsomming van je studie en werkervaring. Graag lezen we in een korte motivatie wat jouw drijfveren zijn en waarin jij je onderscheidt van je collega’s in het HR domein.

Wat geeft jou als HR professional kleur? Daar gaat het ons om!

Als specialist in bemiddeling van HR professionals vinden wij het namelijk niet alleen van belang om onze vacatures en opdrachtgevers gedegen te analyseren. Minstens zo belangrijk vinden wij het om ons grondig te verdiepen in jou als kandidaat!

Voordat we je voorstellen bij een van onze opdrachtgevers willen we je altijd persoonlijk leren kennen. We nodigen je bij een mogelijke match daarom eerst uit voor een kennismaking op een van onze locaties. We hebben het dan over je wensen, je uitdagingen, je professionele ambitie(s) en andere zaken die voor jou van belang zijn (en voor ons handig om te weten).

Op basis van onze gezamenlijke indruk stellen wij een persoonsprofiel van je op, dat we samen met je CV aan de opdrachtgever sturen. In dit profiel belichten we niet alleen je successen en kwaliteiten, maar geven we ook inzicht in eventuele ontwikkelpunten. Hierbij zijn wij open, zorgvuldig en transparant. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat alleen dan een duurzame oplossing voor alle partijen ontstaat. Voor ons is dit vanzelfsprekend, voor jou als kandidaat prettig en soms verrassend.

Onze belofte: wij zijn zuinig op je gegevens. Wij stellen je alleen voor bij onze opdrachtgevers als jij ons hier toestemming voor geeft en als wij hierin geloven. Wij behandelen je gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk.

Benieuwd naar ons en onze werkwijze? Schrijf je dan in. Wellicht maken we dan al op korte termijn kennis met elkaar.

Sparringpartner nodig?

Wij stellen onze expertise graag beschikbaar voor jouw carrière. Bel ons voor een vrijblijvende intake.

Naam *

Telefoon nummer

Email *

Uw vraag... *