Interim Allround HR-Adviseur – Zorg – (afgerond in juli 2019)

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Organisatie

De opdrachtgever betreft een landelijk opererende organisatie in de zorgsector, met meerdere vestigingen die zijn ingedeeld in verschillende regio’s.

In deze organisatie staat samenwerking centraal. Er heerst een betrokken informele sfeer en er is veel ruimte voor flexibiliteit.

Samen met 2 P&O medewerkers die de personeelsadministratie en bijbehorende operationele vraagstukken voor hun rekening nemen, ben jij als enige allround HR Adviseur de sparringpartner voor de managers. Je opereert voornamelijk op tactisch en soms ook op strategisch niveau.

De organisatie maakt een verandering door en vraagt van haar medewerkers steeds meer ondernemerschap. Het door-professionaliseren en kennisontwikkelingen staan centraal.

Functie

Als allround HR-adviseur ligt jouw rol voornamelijk in het adviseren bij de zwaardere HR-vraagstukken. HR ligt in de lijn en wordt gedragen door de leidinggevenden. Op jouw expertise wordt beroep gedaan bij bijvoorbeeld: langdurige verzuimdossiers, disfunctioneren of loopbaanvraagstukken. Daarnaast zal je in verband met de jaarplanning je bezig gaan houden met de contractverlengingen, het onboarding proces bij overgang van ondernemingen, formatieplan, flexibilisering van inzet en het opleidingsplan.

Jij denkt mee, bewaakt en signaleert. De HR-organisatie zit in een (digitale) professionaliseringsslag, waarbij er pilots zijn opgezet en verschillende HR-processen onder de loep worden genomen.

Functie-eisen

Voor deze opdracht zijn wij opzoek naar een energieke positieve zelfstarter met ervaring in de zorgsector; jij houdt de zaak draaiende en bent proactief.

Daarnaast beschik je over het volgende:
– Beschikbaarheid van augustus tot circa half januari
– Minimaal 5 jaar ervaring in een allround HR-positie
– Ervaring met de CAO Gehandicaptenzorg (sterke pre)
– Ervaring met AFAS (sterke pre)
– Sterk inhoudelijke kennis van de diverse vormen van arbeidscontracten

Aanbod

Het betreft een opdracht van augustus tot (medio) januari. 24/28 uur per week. Dit in een leuke, frisse inspirerende organisatie.

Inlichtingen

Reageren is niet meer aan de orde. Kandidaat is gestart.

Sollicitatie

Solliciteren is niet meer mogelijk.