Interim HR Adviseur – allround, energiek – 32/40 uur (afgerond in juni 2018)

Opdrachtgever

Technische groothandel.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een technische groothandel met vestigingen door heel Nederland.

Functie

In deze functie ben je het gezicht van HR voor de vestigingen in de regio noordoost van het bedrijf. Je bent dan ook veel aanwezig op de diverse vestigingen in deze regio en de vragen vanuit medewerkers zijn zeer divers. Je adviseert met name op het gebied van operationele zaken. Daarnaast weet je de medewerkers met diverse achtergronden en niveaus op een laagdrempelige, positieve en prettige manier te benaderen. Aandacht voor de medewerkers staat dan ook hoog in het vaandel. Je hebt een signalerende functie en adviseert en faciliteert leidinggevenden. Gezien je aanwezigheid op de vestigingen betreft het een mobiele rol.
Daarnaast heb je regelmatig contact met de salarisadministratie.


Functie eisen

Voor deze rol zijn we op zoek naar een ervaren allround interim HR Adviseur. Je bent communicatief ingesteld en je kunt je goed staande houden in een echte “mannencultuur”.
Enerzijds werk je dienstverlenend, anderzijds kun je goed je grenzen aangeven. Energiek, positief en hands-on zijn eigenschappen die van toepassing zijn op jou.

Daarnaast beschik je over het volgende:
• Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van HRM en/of bedrijfskunde;
• Ruime werkervaring in een soortgelijker functie;
• Bij voorkeur 40 uur beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar, minder niet;
• Je bent per direct beschikbaar;
• Woonachtig in de betreffende regio.

Aanbod

Een aantrekkelijke interim opdracht voor 32-40 uur per week voor de duur van ongeveer 4 maanden, met kans op verlenging.

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise Harbers, tel: 038-2022632

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten.
Graag ontvangen we bij je sollicitatie ook je uurtarief.