Terug

Interim HR professionals

Wij hebben altijd een antwoord op de vraag van en naar interim HR professionals. Met ons stevig en persoonlijke netwerk van interim HR professionals en opdrachtgevers koppelen wij snel én kwalitatief de juiste professional aan een organisatie die bij hem of haar past. Van interim recruiter tot reorganisatie specialist. We bemiddelen interim HR professionals in verschillende branches zoals de zorg, fmcg, productie, techniek en het onderwijs. Landelijk. 

"Bij de search naar een interim leidinggevende HR viel met name de snelheid van handelen op. De geleverde interim professional was een echte vakvrouw. Missie geslaagd."

Fred Schrander, Bestuurder - TriviumMeulenbeltZorg - Borne

Allrounders en experts

Ons netwerk bestaat uit specialisten binnen het HR vak en uit professionals met een brede HR achtergrond. Daardoor zijn wij in staat om de best passende interim professional aan opdrachtgevers voor te stellen. Van HR management en employer branding tot verzuimmanagement en strategische personeelsplanning. Van zwangerschapsvervanging tot een gespecialiseerde HR advies opdracht. En alles daartussen. Ja! HRM Specialisten kent de weg om (HR) organisaties te versterken.