Voor HR Professionals

HR Professionals zijn nooit een nummer bij ons. Bij Ja! HRM Specialisten kijken we naar de mens achter het cv. Bij een inschrijving weten we dat er meer achter is dan een afgeronde studie en een paar jaar werkervaring. De drijfveren en unieke capaciteiten binnen het HR vakgebied zijn voor ons bepalend in wat we voor kandidaten kunnen betekenen. Onze consultants kennen het vakgebied als geen ander en vertalen wensen van kandidaten naar een passende match. Vast of Interim. 

CV Scan

Met een goed CV zet je de eerste stap in het verkrijgen van een nieuwe baan als HR Manager of bijvoorbeeld HR Business Partner. De CV scan en een adviesgesprek helpt hierbij. 

Bekijk dienst

Open Sollicitatie

Wij werken voor een zeer uiteenlopende branches, zoals techniek, productie, retail, fmcg, onderwijs en de zorgsector. Dus in welke branche je ook aan de slag wilt... (vast of interim) het begint met je inschrijving.

Schrijf je direct bij ons in...

 

Onze aanpak

Die is persoonlijk. Zodra wij een mogelijkheid zien om jou voor te stellen, nodigen we je uit voor een gesprek op onze locatie in Zwolle of Amersfoort. Hierin spreken we over ambities en kijken we of deze passen bij de beschikbare functie. Is dat het geval, dan stellen we samen een persoonsprofiel op die we – samen met een cv – voorleggen bij onze opdrachtgever. Daarin benoemen we successen, kwaliteiten en ontwikkelpunten, zodat we een zo transparant mogelijk voorstel aan de mogelijk nieuwe werkgever kunnen doen.

Dit beloven we

Wij zijn zuinig op de gegevens die we ontvangen. Daarom gaan we zo discreet mogelijk om met de informatie die ons wordt toevertrouwd. Zonder toestemming van de kandidaat sturen we niets door naar onze opdrachtgevers. We lichten namelijk altijd alle betrokkenen in voordat we in actie komen. Dat is onze belofte.