Medewerker Salarisadministratie – Ruimte om te leren – (afgerond in juni 2019)

Opdrachtgever

Pantheon Automatisering.

Organisatie

Pantheon Automatisering is een zeer klantgerichte organisatie en biedt pasklare ICT-oplossingen. Tevens verzorgen zij de salarisadministratie voor klanten.Dichtbij de klant staan, behulpzaamheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. De mentaliteit en waarden van een traditioneel familiebedrijf zijn dan ook zeker nog aanwezig.

Met 100 medewerkers werken zij vanuit hun vestigingen Heerenveen, Weesp en Deventer. Pantheon Automatisering is een stabiele organisatie met een no-nonsense cultuur waar veel ruimte is voor eigen input en ideeën. Er is veel ruimte om je eigen ambities waar te maken. Klanten zijn gevestigd door heel Nederland en zijn actief in uiteenlopende branches.

Functie

In verband met het vertrek van de huidige medewerker salarisadministratie zijn we aan het werven voor een goede opvolger.

Als medewerker salarisadministratie ben je samen met een senior collega verantwoordelijk voor het verzorgen van de salarisadministratie van 700 medewerkers. Deels zijn dit medewerkers van Pantheon Automatisering zelf, maar daarnaast verzorg je ook de salarisadministratie van medewerkers van klanten. Samen met je senior collega zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt op dit gebied en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en borging van processen, administratie en advies op het gebied van salarissen. Het betreft een functie waarin je je optimaal verder kan ontwikkelen in dit vakgebied.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een stabiele werkomgeving. Je beschikt over een klantgerichte instelling en je beschikt over enige werkervaring op het gebied van salarisadministratie. Het spreekt je aan om onderdeel te zijn van een team. Vanzelfsprekend loop je warm voor cijfertjes, heb je aandacht voor details en werk je nauwkeurig.

Daarnaast beschik je over het volgende:

 • Je bent in het bezit van je PDL en/of VPS of je bent bereid om deze te behalen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis en ervaring met het salarispakket EMIS (Pantheon HRM) is een pre;
 • Bij voorkeur ben je beschikbaar voor 32/40 uur per week.

Heb jij ambitie om deze functie te gaan invullen maar zie jij een aantal belemmeringen? Neem dan ook contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Voor deze functie is ook ruimte voor een junior die het vak van salarisadministratie wil leren. Een opleiding PDL krijg je dan aangeboden vanuit Pantheon Automatisering.

Aanbod

Pantheon Automatisering biedt een prettige en stabiele werkomgeving waarin volop ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar is ook oprechte aandacht voor de medewerker.Het betreft een functie voor 32-40 uur per week. Je start met een aanstelling van een jaar, uiteraard met de intentie om deze daarna om te zetten naar een vaste aanstelling.

Daarnaast geldt het volgende:

 • Marktconform salaris;
 • 28 vakantiedagen;
 • Mobiele telefoon;
 • Laptop;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Elise Harbers 038-2022632 Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise Harbers, tel.038-202 26 32.

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten.

Ja! HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling.
Onze opdrachtgever stelt acquisitie en rechtstreekse benadering niet op prijs.