• “Netwerk voor HR Managers en HR Directeuren uit de provincies Utrecht, Flevoland, Overijssel en Gelderland.”

Interessante thema’s, mooie ontmoetingen.

Collega’s ontmoeten en kennis delen. Dit faciliteren wij met ons Ja! HRM Netwerk. Voor HR Managers en HR Directeuren uit  de provincies Utrecht, Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Het Ja! HRM Netwerk onderscheidt zich van andere netwerken door niet alleen actief te zijn op het internet, maar door een actieve rol te hebben in kennisdeling & ontmoetingen. Ontmoetingen tussen u en uw vakgenoten!

Twee tot drie keer per jaar organiseren wij bijeenkomsten waarbij ons netwerk de inhoud kan bepalen. Daarbij zullen actuele vraagstukken en onderwerpen worden behandeld. Dat kan in de vorm van een lezing, een workshop of een (interactieve) training. Deelname aan deze activiteiten is gratis of sterk gereduceerd.

Om de kwaliteit en samenstelling van deze netwerkgroep te bewaken willen wij u graag persoonlijk kennen. Dit om uw wensen m.b.t. de netwerkbijeenkomsten te inventariseren en uw mogelijke input te verkennen.

U kunt zich aanmelden via deze link of door een mail te zenden naar info@jahrm.nl

Uw deelname, maar ook uw input en/of suggesties zien wij graag tegemoet!

Wij hebben ervoor gekozen deze netwerkgroep alleen open te stellen voor HR managers / directeuren op een eindverantwoordelijke positie.

Commerciële hr dienstverleners worden niet toegelaten tot het netwerk. Interim HR Professionals alleen op uitnodiging.

Volgende bijeenkomst:

6 april 2017: Thema Bijeenkomst Persoonlijk Ondernemerschap, Postillionhotel Veluwermeer (Nulde)

Ja! HRM Specialisten ziet een toenemende vraag naar veranderopdrachten met als doel het vergroten van de wendbaarheid van de organisatie en het versterken van (intern) ondernemerschap. In de komende bijeenkomst willen we graag handvatten aanreiken om het ondernemerschap binnen de organisatie, het (HR) team en/of bij de individuele medewerker(s) te vergroten.

Meer weten over deze bijeenkomst? Stuur een mail naar info@jahrm.nl en we zenden vrijblijvend meer informatie.

Een greep uit onze vorige bijeenkomsten:

6 oktober 2016: Bedrijfsbezoek Remeha in Apeldoorn. Over Lean Manufacturing en HR. 

26 mei 2016: Ontmanagen voor Managers | Elke dag werken aan je eigen overbodigheid. Spreker: Thom Verheggen

19 juni 2015: Rondleiding en kennismaking met Van Dijk Educatie te Kampen – Presentatie van o.a. Marcel Verhoeven (Directeur Human Resources)

5 maart 2015: Anders kijken naar dezelfde dingen – Interactieve presentatie door Fred Koolhof (Interim Manager – Trainer/Coach)

15 april 2014: Rondleiding bij Wegener Drukkerij en presentatie over Innovatie en ondernemerschap bij Wegener New Business – Door Richard Huisman (Directeur HR Wegener)

31 oktober 2013: Presentatie over Dienend Leiderschap – Door Annelies Bakelaar (Manager HR ROC Aventus)

13 februari 2013: Terug naar de Menselijke Maat, – Door Dirk Jan Verheijen (onderzoeker en schrijver boek: “HR: terug naar de menselijke maat”.
Dirk Jan Verheijen promoveerde met zijn onderzoek aan de Universiteit van Tilburg)

U zoekt een HR professional?

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Naam *

Telefoon nummer

Email *

Uw vraag... *

Gelieve dit veld leeg te laten.