Het eerste kwartaal van 2021 zit erop. En wat voor een kwartaal!

Na een roerige 2020 zien wij weer veel mooie dingen gebeuren op de HR arbeidsmarkt. Eind 2020 hebben wij een sterke toename gezien in onze opdrachtenportefeuille. Het eerste kwartaal van 2021 heeft deze trend flink doorgezet.

01-04-2021

De sterke groei van Ja! HRM Specialisten geldt voor zowel interim- als werving & selectie opdrachten. Ja! HRM Specialisten was in 2020 voornamelijk actief in de Zorg, Onderwijs en Overheid. Inmiddels zien wij ook weer onze opdrachtgevers in de maakindustrie, IT en technische organisaties terugkomen. 


Interimopdrachten worden weer vaker verlengd en ook onze eigen consultants worden veel ingezet op HR- en organisatievraagstukken. Inmiddels werken we met circa 30 interim HR Professionals bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Bijna wekelijks komen hier nieuwe opdrachten bijā€¦ Onze pool van interim HR professionals zijn wij dan ook actief aan het uitbreiden. 


Ook hebben wij een aantal mooie werving & selectie opdrachten mogen invullen en zijn we ook volop in gesprek over nieuwe opdrachten die er aankomen. Wij kijken uit naar het tweede kwartaal van 2021!