Lisette Boersma stelt zich voor...

Aangenaam, mijn naam is Lisette Boersma. Met veel enthousiasme ben ik februari jl. gestart bij Ja! HRM Specialisten in de rol van HR Business Partner/ Recruitment Consultant.

01-04-2021

De 1e maanden zijn voorbijgevlogen! Ik heb al veel interessante gesprekken kunnen voeren met opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast de juiste kandidaten aan opdrachten kunnen verbinden! Dit stemt positief en smaakt naar meer!

Het leveren van HR dienstverlening heb ik gedaan in diverse rollen. Mijn loopbaan ben ik na mijn studie Personeel en Arbeid in 2017 begonnen in de werving & selectie branche, daarna vervulde ik diverse HR adviseur rollen binnen de zakelijke dienstverlening. De brede werkervaring is voor mij waardevol in mijn rol als adviseur/sparringpartner. De rode draad in mijn loopbaan is het ontwikkelen van mens en organisatie. Juist het potentieel van mens en organisatie naar boven halen en dit verbinden met elkaar is mijn persoonlijke uitdaging; hierbij zet ik graag mijn coaching vaardigheden in.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, maatwerk en kwaliteit. Ik kijk er naar uit om mijn rol verder vorm te geven en hiermee bij te dragen aan zowel Ja! HRM specialisten als indirect aan de groei van uw organisatie of in de ontwikkeling van jouw loopbaan carrière! Graag tot ziens!