Personeelsfunctionaris – kinderopvang – allround – 32/36 uur

Opdrachtgever

Kind & Co

Organisatie

Onze opdrachtgever is Kind & Co, een regionale organisatie voor kinderopvang in Midden-Nederland.
Zij bieden verschillende vormen van opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar oud. Denk hierbij aan kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouders. Kind & Co bestaat al ruim 40 jaar. Binnen een kader van veiligheid, vertrouwen en mogelijkheden om talenten te ontwikkelen en vernieuwend te denken, biedt Kind & Co hoogwaardige en professionele kinderopvang.

Over de 280 locaties zijn ruim 1500 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Houten.


Functie

Als Personeelsfunctionaris ben je sparringpartner voor leidinggevenden op het gebied van alledaagse HR-gerelateerde zaken. Je vertaalt het P&O beleid naar de dagelijkse praktijk op een praktische en proactieve manier.
In deze functie werk je account gericht voor locaties in de regio Noord en voor het hoofdkantoor in Houten. Op dit moment zijn dit ongeveer 35 locaties, dit zullen er in de toekomst meer worden. Weesp, Breukelen, Diemen en Abcoude zijn een greep uit deze locaties. Je faciliteert en adviseert leidinggevenden bij alledaagse HR-gerelateerde zaken. Daarnaast zul je deze locaties ook met enige regelmaat bezoeken. Samen met recruitment draag je zorg voor openstaande vacatures voor de locaties en selectiegesprekken maken dan ook deel uit je taken.

Naast het allround advieswerk, denk hierbij aan werving en selectie, verzuim, functioneren, CAO- en wetgeving, krijg je het eigenaarschap van een HR aandachtsgebied. Op dit moment is het nog onbekend welk aandachtsgebied dit is, maar hierbij zal ook gekeken worden naar jouw voorkeur, kennis en ervaring.
Tevens ben je verantwoordelijk voor het controleren van personeelsmutaties en het bijwerken van verzuimdossiers.

Je werkt samen met een enthousiast, betrokken en hecht team van P&O professionals. Dit team bestaat onder andere uit een hoofd P&O, 5 Personeelsfunctionarissen, administratieve ondersteuning, salarisadministratie, recruitment, personeelsplanning en opleidingen.

Deze functie betreft een uitbreiding van het huidige team.

Functie eisen

Als Personeelsfunctionaris beschik je uiteraard over een relevante HBO diploma en werk je minimaal 2-3 jaar in een soortgelijke functie. Daarnaast heb je affiniteit met de kinderopvang. Het spreekt je aan om verantwoordelijk en zichtbaar te zijn voor “je eigen toko” d.m.v. de diverse locaties. Tegelijkertijd vind je het plezierig om onderdeel te zijn van een hecht, warm, collegiaal en professioneel team. Je bent een vakkundige, plezierige en klantgerichte gesprekspartner en hebt het vermogen om effectief met de cultuuraspecten van de organisatie om te gaan.

Daarnaast beschik je over het volgende:
– Kennis van huidige HR wet- en regelgeving;
– Affiniteit met kinderopvang;
– Hands-on mentaliteit en snel kunnen schakelen;
– Ervaring in een soortgelijke branche is een pre;
– Beschikbaarheid van 32-36 uur per week;
– Beschikking over rijbewijs en eigen auto.

Aanbod

Kind & Co biedt een prettige, warme en informele werkomgeving. De standplaats is Houten, maar gezien je verantwoordelijkheid voor de diverse locaties is het van belang dat je ook regelmatig aanwezig bent op de locaties. Op dit moment zijn dit o.a. Weesp, Diemen, Breukelen en Abcoude, mogelijk wordt dit in de toekomst uitgebreid of anders.

Het betreft een baan voor 32-36 uur per week. Afhankelijk van je ervaring word je ingeschaald qua salaris.

Daarnaast geldt het volgende:
– Bijdrage in je sportabonnement;
– Bijdrage in je pensioen bij PFZW;
– Jaarlijks scholingsbudget;
– Reiskosten;
– Korting bij collectieve zorgverzekeringen;
– Fietsplan

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise Harbers, tel.06-31692861. (op maandag t/m donderdag bereikbaar).

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten.
Ja! HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling.

Onze opdrachtgever stelt acquisitie en rechtstreekse benadering niet op prijs.