P&O Consultant

Opdrachtgever

Mobiele Functie

Organisatie

MATT Talent is adviseur én partner voor klanten bij vraagstukken op het gebied van HRM en organisatieontwikkeling. De professionals van MATT Talent zijn ruimtemakers. Ruimte voor klanten om te creëren en te innoveren. Door P&O vraagstukken aan MATT Talent uit te besteden krijgen klanten weer de ruimte om te ondernemen.

MATT Talent werkt voornamelijk voor middelgrote klanten in de non-profit sector.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan bibliotheken, cultuur- en sportorganisaties. Klanten variëren van 20 tot 200 medewerkers.

Het kantoor van MATT Talent is gevestigd in Zaltbommel. Klanten zijn gevestigd door heel Nederland. Jouw regio zal Oost NL zijn.

Bij MATT Talent zijn 5 P&O- en Organisatieadviseurs werkzaam. Daarnaast worden adviseurs uit de flexibele schil ingezet bij specifieke expertise vraagstukken of wanneer extra capaciteit nodig is.

Iedere vaste adviseur is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen klanten. Vanwege groei en uitbreiding van het team zijn we voor de regio oost op zoek naar een P&O Consultant.

Functie

Voel jij je op je best in een mobiele functie waarbij je verantwoordelijk bent voor een aantal klanten en waar je ook deels vanuit huis kunt werken? Dan is de functie P&O Consultant bij MATT Talent jouw functie!

Als P&O Consultant ben je verantwoordelijk voor de regio Oost NL. Klanten zijn bijvoorbeeld gevestigd in Twente, Achterhoek en op de Veluwe.
Deze klanten adviseer jij op het gebied van personeel- en organisatievraagstukken. Vraagstukken op voornamelijk tactisch en strategisch niveau. Samen met je klant ontwikkel je (strategisch) personeelsbeleid. Je kent de vraagstukken waar zij voor staan en vertaalt deze naar concrete oplossingen. Je schakelt deskundigen in indien dat nodig is. Cultuurverandering, strategische functionerings vraagstukken, aanpassingen in het functiehuis en werving & selectie zijn enkele thema’s die aan de orde zijn bij jouw klanten. Alledaagse HR-zaken, zoals bijvoorbeeld contractverleningen en verzuimbegeleiding zijn ook zaken waar jij je klant over adviseert.
Je hebt daarmee een zeer gevarieerde agenda.

Je werkt een vast aantal uur per week of per maand voor jouw klanten. Samen met je klant kijk je naar de beste invulling. Als P&O Consultant kun je je eigen agenda daarin goed beheren. Je functie is heel zelfstandig , en toch zijn je collega’s altijd op de achtergrond aanwezig. Op afstand kun je met elkaar sparren en je ontmoet elkaar met regelmaat tijdens een gezamenlijk overleg en/of intervisie bijeenkomst.
De servicedesk P&O van de samenwerkingspartner in Zaltbommel verzorgt de administratieve/beheersmatige taken bij een groot deel van de klanten.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een bevlogen, enthousiaste, daadkrachtige en resultaatgerichte P&O Consultant. Met je analytische en bedrijfskundige blik, ben je in staat structuur aan te brengen. Je beweegt je makkelijk in verschillende bedrijfsculturen en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Daarnaast herken je je in onderstaande kwaliteiten en ervaringen:
– Afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld HRM, Organisatiepsychologie, Bedrijfskunde);
– Minimaal 5 jaar ervaring in een HR positie waarbij je op tactisch/strategisch niveau aan oplossingen hebt gewerkt voor je (interne) klant. Deze functie is ideaal voor kandidaten die een 2e of 3e stap in hun carrière willen maken;
– Stevige gesprekspartner voor opdrachtgevers;
– Je bent bij voorkeur woonachtig in Oost-Nederland;
– Eigen vervoer

Aanbod

Bij MATT Talent is volop ruimte voor groei en ontwikkeling. Deze baan biedt jou veel vrijheid en zelfstandigheid. Tegelijkertijd heb je volop de ruimte om te kunnen sparren met een hecht en professioneel team aan collega’s. “Geen vraag is te gek en we zijn er voor elkaar”, is dan ook echt van toepassing bij Matt Talent. Je werkt veel bij de klant op locatie en vanuit huis.

Het betreft een baan voor 24-28 uur per week. Het salaris is afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding.
Het startsalaris zal tussen de €4.000,- en €5.000,- op basis van 40 uur bedragen. MATT Talent kent een bonusregeling.

Daarnaast geldt het volgende:
– iPhone die je tevens privé kunt gebruiken;
– Laptop;
– Internetvergoeding voor thuiswerken;
– Pensioenregeling;
– Reiskosten (€ 0,24 per km)

Inlichtingen

Elise Harbers begeleidt deze vacature vanuit Ja! HRM Specialisten. Heb je vragen aan Elise? Bel haar dan op maandag, dinsdag of donderdag via nummer: 038-2022632. Op de overige dagen is Jan van den Brink bereikbaar voor vragen.

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten. Ook als je gegevens al bij ons bekend zijn kun je gewoon via de site je interesse tonen.
Een referentieonderzoek en assessment kan deel uitmaken van de procedure. Een referentieonderzoek uiteraard pas na overleg en akkoord van jou als kandidaat.

Ja! HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling. MATT Talent stelt acquisitie en rechtstreekse benadering niet op prijs.