Referenties

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers. Profit en non-profit. Een kleine collage...

Dimence

"Vanaf het moment van opdrachtformulering tot oplevering wordt er professioneel meegedacht en geadviseerd over de werving en selectie"
Henri van Boxtel. Directeur HRM&D

TriviumMeulenbeltZorg

"Bij de search naar een interim leidinggevende HR viel met name de snelheid van handelen op. De geleverde interim professional was een echte vakvrouw. Missie geslaagd" Fred Schrander. Bestuurder. 

Urenco Almelo

"Professionaliteit en hoge mate van betrokkenheid. Men verstaat het HR vak tot in de puntjes. Men hanteert een pragmatische, snelle en vriendelijke aanpak met als resultaat een prima passende HR Business Partner" Gerard Broekman, Head of Human Resources

Stichting Baasis

"Vanuit gesprekken met bestuur en collega's heeft men een profiel opgesteld waarin wij ons volledig konden vinden" Susanne JJ. de Wit. Directeur-bestuurder. 

Saxenburg Groep

"Met Ja! HRM Specialisten hebben we een aantal wervingstrajecten voor verschillende HR functionarissen zorgvuldig en met een mooi resultaat doorlopen" Dr. W.J. van der Kam. Voorzitter RVB. 

Lennox EMEA

"They know their job for sure. They handled our search for an HR Manager with al high level of professionalism" Madjid Abdelli. Director HR. 

Mee Samen

"In gesprek komen de consultants snel tot de kern wat nodig is om een functie goed in te vullen" Ingrid van Eunen. Manager Bedrijfsvoering. 

Kees Smit

"Ja! HRM Specialisten communiceert helder en houdt je als werkgever goed aangesloten. Afspraak is afspraak. Men heeft verstand van het HR vak. Dat heeft geresulteerd in de plaatsing van een prima passende HRBP" Rik Kokhuis. Manager HR.

Altrecht GGZ

"Door deskundige en betrokken wijze van interviewen heeft men in het profiel en de kandidaten de juiste balans gevonden tussen de behoefte van het team en de uitdagingen van de organisatie" Jasper van de Giessen. Leidinggevende HRM.

Webasto Benulux BV

"Professioneel, pragmatisch met een prima resultaat"
Dennis van Dort. Managing Director.

Stichting School Lelystad

"Bureau Ja! HRM Specialisten kenmerkt zich door een stijl van werken die verbindend is met de opdrachtgever" Bernd Bonnier. Voorzitter CVB.

Logicx

Assessments & HR Advies

Elyse Klinieken

Werving en Selectie Interim HR Manager

Trek

Werving en Selectie HR Manager en tijdelijke inzet Interim HR Manager. 

Wageningen

Werving en Selectie Manager Shared Service Center en Interim HR Professonals.