Salaris Consultant (afgerond in april 2018)

Opdrachtgever

Pantheon

Organisatie

Pantheon Automatisering is een zeer klantgerichte organisatie en biedt pasklare ICT-oplossingen.

Dichtbij de klant staan, behulpzaamheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. De mentaliteit en waarden van een traditioneel familiebedrijf zijn dan ook zeker nog aanwezig.
Een belangrijk onderdeel van de organisatie is het software pakket Pantheon HRM en Salaris. Dit personeels- en salarispakket wordt op maat gemaakt voor de klant. Pantheon HRM en salaris is een standaard pakket dat volledig in de cloud geleverd kan worden.

Met 100 medewerkers werken zij vanuit hun vestigingen Heerenveen, Weesp en Deventer. Pantheon Automatisering is een stabiele organisatie met een no-nonsense cultuur waar veel ruimte is voor eigen input en ideeën. Er is veel ruimte om je eigen ambities waar te maken.

Klanten zijn gevestigd door heel Nederland en zijn actief in uiteenlopende branches.

Functie

In verband met uitbreiding van het team is Pantheon Automatisering op zoek naar een salaris consultant.

Als salaris consultant is het jouw taak om nieuwe en bestaande klanten te begeleiden bij de implementatie van de salaris software. Zodra er een nieuwe samenwerking ontstaat inventariseer jij alle wensen en behoeften bij de klant en zorg je ervoor dat “achter de schermen” de salaris software geheel op maat wordt ingericht voor de klant. Jij bent hierbij zelf verantwoordelijk voor het inventariseren én het inrichten.

Zodra dit systeem is ingericht, verzorg je de introductie zodat de klant uiteindelijk zelfstandig gebruik kan maken van dit systeem. Je maakt het de klant hierbij zo gemakkelijk mogelijk. Je zit hierbij veel om tafel met HR en salarisadministrateurs. Naast de implementatie bij nieuwe klanten begeleid je ook bestaande klanten. Dit kan op diverse momenten, bijvoorbeeld bij een nieuwe release. Voorop staat dat je de klant inhoudelijk goed kunt helpen en dat je hierbij de relatie niet uit het oog verliest.

Het betreft een ambulante functie met veel klantcontact, daarnaast ben je werkzaam vanaf het kantoor in Weesp en is er wekelijks overleg met het team.

Functie eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die thuis is in de wereld van salarisadministratie, daarnaast moet je affiniteit hebben met ICT en ben je service gericht. Je bent een echte doener die de klant volledig wil ontzorgen. Daarnaast ben je communicatief sterk en ben je in staat om de wensen en behoeften van de klant te kunnen inventariseren. Deze wensen en behoeften kun jij vervolgens vertalen naar een volledig ingerichte omgeving. Je bent in staat kennis goed over te dragen en je kunt je verplaatsen in de klant en je houdt van dynamiek. Je hebt bijvoorbeeld ervaring als salarisadministrateur en je wilt je verbreden. Bij voorkeur heb je een diploma PDL en/of VPS en heb je ervaring in het werken met diverse cao’s.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende kwaliteiten en ervaringen:
– Proactief;
– Flexibel en makkelijk kunnen schakelen;
– Meedenken met de organisatie;
– Een goed gevoel van dienstverlening;
– Ervaring met veranderprocessen en het begeleiden van mensen hierin

Heb jij ambitie om deze functie te gaan invullen maar zie jij een aantal belemmeringen? Neem dan ook contact met ons op, wij denken dan graag met je mee over de mogelijkheden.

Aanbod

Pantheon Automatisering biedt je een zeer stabiele werkomgeving waarin volop ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie. Je start met een aanstelling van een jaar met de intentie om uiteindelijk een vaste aanstelling aan te gaan.

Pantheon Automatisering kent goede arbeidsvoorwaarden, namelijk:
– Een passend salaris, ook afhankelijk van jouw kennis en ervaring
– Leaseauto of kilometervergoeding
– 28 vakantiedagen
– Doorgroeimogelijkheden
– Een eigen werkplek, telefoon en benodigde hardware
– Opleidingsmogelijkheden

Inlichtingen

Meer weten? Bel dan met Elise Harbers via 06-31692861 (op maandag t/m donderdag bereikbaar)
Bij onbereikbaarheid kun je ook contact opnemen met Jan van den Brink via 033-2022135

Sollicitatie

Zie jij jezelf in deze functie? Graag ontvangen wij dan jouw sollicitatie.

Ja!HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling. Onze opdrachtgever stelt acquisitie en rechtstreekse benadering niet op prijs.