Sr. P&O Adviseur (met strategische focus) 28-36 uur

Introductie

VVT

Organisatie

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Lelystad, Dronten en Zeewolde. Met meer dan 1100 cliënten en hun familieleden, ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers geven zij samen kleur aan waardevol leven.

De cultuur binnen Coloriet is open en stimulerend. Als medewerker krijg je de ruimte om te experimenteren, buiten kaders te denken en zelf oplossingen aan te dragen. Om dit te realiseren hanteerrt Coloriet een regisserende en coachende stijl van leidinggeven.

Functie

Als sr. P&O-adviseur adviseer je twee directeuren en de Raad van Bestuur, maar ben je tevens ook op inhoudelijk niveau een belangrijke schakel tussen het P&O-team en het bestuur.

Je bent in staat om vanuit eigen regie de benodigde ontwikkelingen en aandachtspunten op te pakken. Daarbij krijg je de vrijheid en ruimte. Je brengt de missie van Coloriet: ‘Samen geven we kleur aan een waardevol leven’ tot leven binnen diverse P&O-thema’s en vertaald deze naar de werkvloer.

Een belangrijke focus voor jou ligt op leiderschapsontwikkeling. Coloriet werkt met zelforganiserende teams, hier ondersteun je management en medewerkers bij. Tevens vraagt het kwaliteitskader de blijvende aandacht de komende jaren. Hierin dienen op onderwerpen slagen te worden gemaakt en is tevens de borging ervan een belangrijk aandachtspunt.

Strategische personeelsplanning is de kapstok waar de diverse P&O-thema’s onder hangen. In samenspraak met P&O-collega’s trek je een aantal thema’s naar je toe. Bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid van medewerkers, de aanpak van het organisatie-brede werving & selectiebeleid en arbeidsmarktcommunicatie, of een up to date functie-huis.

Je onderhoud je kennis binnen de sector en het vakgebied. Hierbij inspireer je het team en het bestuur binnen de organisatie.

Samen met 3 collega P&O-adviseurs en 2 P&O-specialisten op het gebied van arbeid&gezondheid en verzuim&inzetbaarheid vorm je een hecht team en werk je aan de uitdagingen waar Coloriet voor staat. Een backoffice administratie met 4 collega’s bieden jou de ondersteuning die nodig is zodat jij de focus kan behouden op jouw rol en verantwoordelijkheden.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een doorgewinterde P&O-adviseur met ervaring in complexe, professionele organisatie(s). Een vakinhoudelijke expert met een stevige advieskracht. Je weet wat er speelt binnen het domein en weet goed de vertaalslag te maken naar de benodigde ontwikkelingen voor de organisatie. Ervaring met organisatie brede beleidsthema’s is hierbij van grote waarde.

Daarnaast herken je je in onderstaande punten:

– Je hebt minimaal 7 jaar ervaring als allround P&O-adviseur;
– Je bent sterk in het stellen van prioriteiten en zoekt daarbij de verbinding met anderen;
– Je hebt minimaal een Hbo-opleiding, maar bij voorkeur een WO achtergrond;
– Je hebt aantoonbare ervaring in advisering op strategisch niveau;
– Je bent een goede en prettige gesprekspartner en beschikt als vanzelfsprekend over de nodige organisatiesensitiviteit;
– Je weet actuele ontwikkelingen te vertalen naar modern HR beleid voor de organisatie;
– Je durft kritisch te zijn;
– Je hebt bovenal ook gevoel voor humor en bent uiteraard een prettige collega;

Ervaring in de VVT is geen vereiste. Wij zijn vooral benieuwd hoe jij jouw (andere)branche-ervaring kan inzetten binnen deze sector.

Aanbod

Coloriet biedt een afwisselende en zeer uitdagende functie binnen de ouderenzorg. Je werkt hierbij in een enthousiast en gedreven P&O-team. Je bent bij voorkeur fulltime werkzaam maar part-time is zeker een mogelijkheid als jij de juiste kandidaat bent. Hierbij is 28 uur wel het absolute minimum.

De functie is ingedeeld in schaal 60 van de cao VVT met een maximum van € 4.407,65 bruto per maand bij een fulltime (36 uur) dienstverband. Daarnaast kent de organisatie nog een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. De standplaats is Lelystad, maar je kunt afhankelijk van onderwerpen en thema’s ook ingezet worden op de andere locaties in Dronten en/of Zeewolde.

Coloriet gaat voor een langdurige samenwerking. Zij bieden in eerste instantie een jaarcontract, met de intentie om dat bij gebleken geschiktheid om te zetten naar een vaste aanstelling.

Inlichtingen

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jan van den Brink 06-18279707.

Sollicitatie

17 januari 2018: kandidaten voorgedragen. Reacties zijn nog wel welkom echter zullen worden ‘aangehouden’.

Zie jij jezelf in deze functie? Graag ontvangen wij dan jouw sollicitatie. Klik daarvoor op de knop “solliciteren” (onderaan de vacaturetekst op onze website).

Consultant Marijke de Vries zal de selectiegesprekken voeren. Wij streven erna om de eerste gesprekken bij Ja! HRM Specialisten in de eerste twee weken van januari te voeren.

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten. Niet per mail s.v.p. Naast je CV zien we graag een korte motivatie tegemoet. Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure en een assessment behoort tot de mogelijkheden.

Deze vacature is exclusief bij Ja! HRM Specialisten uitgezet. Het rechtstreeks benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus of kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.