Teamleider HR Support (afgerond in januari 2018)

Opdrachtgever

Altecht

Organisatie

Onze opdrachtgever Altrecht is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg waar mensen met psychiatrische ziekten terecht kunnen voor specialistische hulpverlening. Altrecht ondersteunt mensen met ernstige of complexe psychiatrische problematiek met gespecialiseerde behandeling bij hun herstel. Het bevorderen van de autonomie van patiënten staat daarbij centraal. Ook biedt Altrecht consultatie aan collega-professionals en andere instellingen op het gebied van de (geestelijke) gezondheidszorg.

Altrecht gaat uit van de eigen kracht van mensen. Met specialistische diagnostiek en behandeling helpen ze kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een psychiatrische aandoening de regie over hun leven te behouden en hun rol in de samenleving weer op te pakken. Samen wordt er gewerkt aan ontwikkeling en herstel in al zijn facetten, ook als dat soms ingewikkeld of onmogelijk lijkt.

HRM binnen Altrecht:

Alrecht stelt de eigen kracht van mensen centraal.

HRM biedt raad van bestuur, leidinggevenden en medewerkers excellente ondersteuning binnen heldere kaders en draagt mede verantwoordelijkheid voor Altrecht vanuit goed werkgever- en werknemerschap.

Voor HRM betekent dit dat men bijdraagt aan:
– zelfregie
– talentontwikkeling en opleiding
– duurzame inzetbaarheid en vitaliteit
– mobiliteit en flexibilteit
– plezier, bevlogenheid en betrokkenheid
– zelforganisatie oftewel verantwoordelijkheden en regelmogelijkheden zo dicht mogelijk bij het patiënt-proces
– leiderschapsontwikkeling
– organisatie ontwikkeling (inrichting, besturing en cultuur)

Functie

Als leidinggevende HR support ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse werkzaamheden van het team. In dit team zitten HR support medewerkers en salarisadministrateurs.

Jij bent de motor van het continue verbeterproces van HR support en voegt waarde toe door KPI’s te overtreffen en klanten positief te verrassen door het bieden van excellente service. Je bent verantwoordelijk voor de prestatie van het team en voor het behalen van de afspraken uit de intern overeengekomen dienstverleningsovereenkomst. Thema’s waar op dit moment veel aandacht voor wordt gevraagd zijn o.a. instroom-, verzuim, en recruitmentprocessen.

Je coacht en ontwikkelt jouw team en faciliteert ze in het realiseren van uitstekende dienstverlening. Je bouwt aan een team dat qua kwaliteit en kwantiteit klaar is voor de toekomst en haar verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Ook bevorder en enthousiasmeer je de samenwerking binnen de PSA en HR. Dit om de totale HR dienstverlening verder te optimaliseren.

Als leidinggevende HR support participeer je als meewerkend lid binnen HRM in beleidsontwikkeling en -implementatie van HR beleid en brengt je veel kennis van zaken mee vanuit jouw expertise.

Over HR Support
De afdeling HR Support geeft antwoord op HR vragen van medewerkers en leidinggevenden en voert de HR administratie uit, inclusief salarisadministratie. De dienstverlening behelst het administratieve in-, door- en uitstroomwerkproces voor de HR dienstverlening aan de organisatie. De afdeling staat voor een forse uitdaging en bouwt aan haar kwaliteiten om bovenstaande ambitie volledig waar te maken. Om goed en effectief aan te sluiten bij de klantvragen is in 2017 nadrukkelijk geïnvesteerd in o.a. het optimaliseren van de werkprocessen van in-, door- en uitstroom en is er een digitaliseringsslag gemaakt door op AFAS Profit over te stappen.

Functie eisen

Altrecht zoekt een ontwikkelingsgerichte, klantgerichte en bevlogen teamleider HR.

Je stijl van leidinggeven is gericht op het versterken van medewerkers, het faciliteren van de teamspirit en het betrekken en ondersteunen van het team bij veranderingsprocessen. Tevens ben je in staat met de diverse stakeholders binnen de organisatie (o.a. finance en ict) te communiceren en zoekt actief verbinding met andere organisatieonderdelen van Altrecht voor de afdeling overstijgende processen.

Met je ervaring in veranderende organisaties geeft je de afdeling niet alleen rust, vertrouwen en kaders, maar ook de professionele ruimte om te groeien. Je denkt in hoofdlijnen echter bent voldoende betrokken bij de dagelijkse zaken om feeling te behouden met het operationele proces.

Verdere wensen die wij graag terug zien bij de ideale kandidaat:

• HBO/WO werk- en denkniveau (bv bedrijfskunde) en bekend zijn met processen binnen werkveld salarisadministratie.
• Je beschikt over grondige kennis van Nederlandse wet- en regelgeving en hebt ervaring met shared service dienstverlening;
• Je hebt ervaring met personeelsinformatiesystemen, inrichting en bewaking van financiële processen en administraties en het verbeteren hiervan;
• Je bent gericht op het leveren van hoog service- en kwaliteitsniveau;
• Relevante werkervaring bij een grote, veranderende en complexe organisatie;
• Ervaring met projectmanagement en changemanagement;
• Met jouw oog voor detail, kwaliteit en risico’s ben je een kei op vlak van procesverbetering;
• Je weet zaken juist in te schatten, bent resultaatgericht, pro-actief en weet over afdelingsprocessen heen te kijken en mensen te verbinden;
• Je bent een aanpakker, flexibel, stressbestendig, beschikt over overtuigingskracht en kunt uitstekend plannen & organiseren;
• Lean en AFAS ervaring zijn zeer sterke pre’s.

Aanbod

Een gevarieerde functie in een professionele, veranderende en ambitieuze werkomgeving.

Een marktconform maandsalaris plus 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand) en LFB-uren.

Het betreft structurele formatieruimte. Een eerste aanstelling wordt voor bepaalde tijd aangegaan.

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Deventer) verzorgt deze procedure voor Altrecht. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met consultant Jan van den Brink (033-2022135).

Sollicitatie

Procedure afgerond. Kandidaat start op 1 februari 2018.