Teamleider HR Support (afgerond in januari 2019)

Opdrachtgever

Partners voor jeugd

Organisatie

Partners voor Jeugd is een landelijk samenwerkingsverband van de William Schrikker Groep en de Jeugd & Gezinsbeschermers. Zij zijn actief in de (preventieve) jeugdbescherming en jeugdreclassering en richten zich op kwetsbare kinderen waarbij sprake is van ernstige problemen in opvoeding of ontwikkeling. Met elkaar bieden zij een stevige basis voor de professionals die iedere dag bezig zijn met het beschermen van kwetsbare jeugdigen en het ondersteunen van hen en hun ouders. Zodat elk kind veilig opgroeien en zich kansrijk ontwikkelen.

Partners voor Jeugd bestaat uit ongeveer 1300 medewerkers. Eén op de 400 kinderen in Nederland ontvangt hulp vanuit deze organisatie.

Functie

Het team HR Support is onderdeel van de afdeling HR die direct onder de Bedrijfsondersteuning valt. Partners voor Jeugd is werkzaam door heel Nederland en heeft één centraal kantoor gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost.

Als leidinggevende HR support ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse werkzaamheden van het team zodat zij een efficiënte en correcte personeels- en salarisadministratie kunnen voeren.

Deze wordt vanuit het centrale kantoor in Amsterdam Zuid-Oost uitgevoerd voor de gehele organisatie (5 werkmaatschappijen en 2 cao’s)

Je vertaalt en implementeert beleid en wet- en regelgeving naar de afdeling, organisatie, werkprocessen en systemen. Voor zowel het primair proces als de ondersteunende afdelingen ben jij het aanspreekpunt voor personeels-en salarisadministratie en daarmee gekoppelde processen en systemen. Partners voor Jeugd werkt procesgericht, jij bent verantwoordelijk voor een aantal afdeling overstijgende processen zoals het in- en uitdienstproces en het recruitment proces.

Daarnaast ben je actief in het verbeteren en optimaliseren van de werkprocessen binnen de afdeling HR om de kwaliteit, servicegerichtheid en doelmatigheid van de dienstverlening van de personeels- en salarisadministratie verder te verbeteren.

In deze functie geef je leiding aan een team van 4 medewerkers personeelsadministratie, 3 salarisadministrateurs en 1 applicatiebeheerder. Je bent zichtbaar op de werkvloer en zoekt aansluiting bij de gehele bedrijfsondersteuning en het primaire proces.

Met jouw inbreng til je het team naar een hoger niveau. Dit doe jij door anderen actief aan te spreken, feedback te geven en te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen. Ook bouw je actief aan goede relaties met HR Professionals, IT, Finance en de managers.

In de dagelijkse praktijk werk je nauw samen met de manager HR en stem je met elkaar diverse tactische en operationele zaken af. Daarnaast ben je proceseigenaar en projectleider van een aantal (afdeling overstijgende) HR projecten.


Functie eisen

Wij zoeken jou als je weet wat teamleiderschap betekent. Je bent mensgericht en toont daadkracht. Je wint snel het vertrouwen van interne klanten en kwaliteit en tijdigheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je bent innovatief, organisatie sensitief en vindt het leuk om mét en tussen de collega’s uit alle werkmaatschappijen te werken.

Bovendien beschik je over doorzettingsvermogen, analytisch denkvermogen en tact. Jouw enthousiasme kun je uitstekend overbrengen.

Je coacht en ontwikkelt jouw team en faciliteert ze in het realiseren van uitstekende dienstverlening. Je bouwt aan een team dat qua kwaliteit en kwantiteit klaar is voor de toekomst en haar verantwoordelijkheid kan en durft te nemen.

Voor de invulling van deze functie denken wij aan een kandidaat met het volgende profiel:

  • Je hebt een HBO werk- en denk niveau en beschikt (in ieder geval) over een relevante afgeronde HBO opleiding (Bv. HRM, HEAO)
  • Je hebt 3 tot 5 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring aan Personeels- en salarisadministratie teams
  • Je hebt ruime ervaring met het verbeteren en optimaliseren van (werk)processen
  • Je hebt brede kennis in het leiden van projecten en hebt zichtbare resultaten bereikt
  • Je hebt ervaring met personeelsinformatiesystemen, inrichting en bewaking van financiële processen en administraties en het verbeteren hiervan;
  • Je bent analytisch en kan goed structureren en prioriteren
  • Goede communicatieve vaardigheden

Met jouw oog voor detail, kwaliteit en risico’s ben je een kei op het vlak van procesverbetering en de daarbij behorende gedragsverandering.

Aanbod

Binnen deze inspirerende, maatschappelijk betrokken organisatie is geen dag hetzelfde. Je collega’s zijn vakkundig en enthousiast en je hebt zelf volop de mogelijkheid je te ontwikkelen.

Je salaris valt in schaal 11, conform de cao Jeugdzorg (min. € 3.115 bruto 36 uur per week en max. € 4.707 bruto 36 uur per week), vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn onder andere:

pensioenverzekering via PFZW, OV Business Card, laptop en telefoon. Je standplaats is Amsterdam.

Inlichtingen

Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijana Stoel (038-2022632)

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website van Ja! HRM Specialisten. Een motivatiebrief ontvangen wij graag.

Ja! HRM Specialisten heeft deze vacature exclusief in bemiddeling. Onze opdrachtgever stelt acquisitie en rechtstreekse benadering niet op prijs.