Terug

Werving en selectie

Ja! HRM Specialisten werkt met consultants die zelf uit het HR vak komen. Professionals met veel ervaring op het gebied van HR én recruitment, die precies weten welke wegen tot succes leiden. Zowel vanuit een organisatie, als uit de beleving van kandidaten. Met die kennis in ons midden, hebben wij de afgelopen jaren al talloze HR vacatures vervuld. Het recruiten van HR professionals lukt alleen op basis van een effectieve samenwerking richting de arbeidsmarkt tussen ons en opdrachtgevers. Daar begint elke succesvolle werving.

Wij bemiddelen HR professionals in alle branches zoals de zorg, fmcg, productie, techniek en het onderwijs

"Ja! HRM Specialisten heeft ons echt ontzorgd bij het vinden van een HRM adviseur voor onze organisatie. Vanuit gesprekken met bestuur en collega's een profiel opgesteld waarin wij ons volledig konden vinden. Het zogenaamde voorwerk zo gedaan dat wij als selectiecommissie met vier door Ja! HRM Specialisten geselecteerde kandidaten konden spreken. Het bespaarde ons ontzettend veel werk en het resultaat is wat we er van hadden verwacht."

Susanne. J J. de Wit, Directeur-bestuurder - Stichting Baasis - Zuid Laren

Scherp en doeltreffend

De werving en selectie van HR professionals begint bij het kennen van de organisatie en de HR professionals uit ons netwerk. Ja! HRM Specialisten verdiept zich in beide zodat we precies weten wat de verwachtingen over en weer zijn. Pas als dat helder is, durven wij onze handen in het vuur te steken om de ideale match te maken. Centraal staat ons stevige en persoonlijke netwerk van kandidaten waar we doorlopende successen mee boeken. Onze consultants zijn scherp in de selectiegesprekken die we voeren, zodat we er zeker van zijn dat de werkgever en kandidaat op 1 lijn zitten.