Terug

HR professionals in de zorg

De zorg staat doorlopend voor een grote uitdagingen. Dit vraagt om passend HR beleid en -HR interventies. Ja! HRM Specialisten kent deze ontwikkelingen en herkennen de HR professionals die deze uitdagingen aankunnen. Wij plaatsen doorlopend HR professionals bij grote en kleinere zorgorganisaties. Denk aan organisaties als verpleeghuizen, verzorgingstehuizen, thuis- en kraamzorginstanties, jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuizen. Onze consultants weten precies welke HR professionals geschikt zijn. Zowel voor vaste posities als interim oplossingen

"Ja! HRM Specialisten is expert in het HR domein en heeft Frion enorm geholpen bij haar zoektocht in het vinden van de juiste gekwalificeerde HR Professionals. Ja! HRM Specialisten heeft eerst zorgvuldig geïnvesteerd om de Frion-organisatie en de vraag goed op elkaar af te stemmen. Dit meedenken door professionele adviseurs had steeds tot resultaat dat wij konden kiezen uit meerdere HR kandidaten voor de vacante vacatures."

Raymond Kooman. Waarnemend Directeur Bedrijfsvoering Frion Zorg - Zwolle

Zo doen we het

In ons kandidatenbestand kennen wij de HR professionals met ervaring of ambitie in de zorgsector. Zij kennen de vraagstukken van de zorg en zijn vanuit hun expertise een waardevolle toevoeging aan een HR afdeling. We maken een persoonlijk profiel, aangevuld met cv en eventueel voorzien van resultaten uit assessments en referentiechecks. Onze consultants leggen met veel toewijding, bevlogenheid en energie de verbinding tussen HR professionals en zorgorganisaties.