Voor HR Professionals.

Onze consultants kennen het HR vakgebied als geen ander en vertalen wensen van kandidaten naar een passende match. Vast of Interim.

Als kandidaat ben je nooit een nummer bij ons. Bij Ja! HRM Specialisten kijken we naar de mens achter het cv. Bij een inschrijving weten we dat er meer achter is dan een afgeronde studie en je werkervaring. Drijfveren en unieke capaciteiten binnen het HR vakgebied zijn voor ons bepalend in wat we voor je kunnen betekenen.

We gaan zorgvuldig om met het vertrouwen dat je ons geeft en zullen daarom alleen tijd en aandacht van je vragen, wanneer dat een serieuze kans op succes voor jou oplevert.

Wij zijn zuinig op de gegevens die we van je ontvangen. Daarom gaan wij discreet mogelijk om met de informatie die ons wordt toevertrouwd. Zonder toestemming van jou als kandidaat sturen we niets door naar onze opdrachtgevers. We lichten altijd alle betrokkenen in voordat we in actie komen en vragen hiervoor expliciet om jouw akkoord.

Dát is onze belofte.

Open Sollicitatie.

Wij werken voor zeer uiteenlopende branches, zoals techniek, productie, retail, fmcg, onderwijs en de zorgsector. Dus in welke branche je ook aan de slag wilt als HR professional… (vast of interim) het begint met je inschrijving.

CV Scan.

Met een goed en persoonlijk CV zet je de eerste stap in het verkrijgen van een nieuwe baan als HR Manager, HR Adviseur of bijvoorbeeld HR Business Partner. Onze CV scan en een persoonlijk adviesgesprek helpt hierbij.

HR vacatures

HR interim opdrachten

Kandidaat referenties.

"Ja! HRM Specialisten heeft mij op een bijzonder prettige, persoonlijke en professionele wijze aan mijn nieuwe baan geholpen. Ik ben heel blij met de overstap die ik mede dankzij Ja! HRM Specialisten heb kunnen maken."

Leonie Jansen

, HR Business Partner HAN

“Ik werk al lang samen met Ja! HRM Specialisten èn met veel plezier. De kracht van Ja! HRM is dat ze mij goed kennen en zich pro-actief voor mij inzetten. Met als gevolg interessante en afwisselende interim hr opdrachten in de afgelopen jaren.”

Hanka Breimer

, Interim HR Professional