Werving en Selectie HR Professionals.

Ja! HRM Specialisten werkt met consultants die zelf uit het HR vak komen. Professionals met veel ervaring op het gebied van HR én recruitment, die precies weten welke wegen tot succes leiden. Zowel vanuit een organisatie, als uit de beleving van kandidaten. Met die kennis in ons midden, hebben wij de afgelopen jaren al talloze HR vacatures vervuld.

Het recruiten van HR professionals lukt alleen op basis van een effectieve samenwerking richting de arbeidsmarkt tussen ons en opdrachtgevers. Daar begint elke succesvolle werving.

Wij bemiddelen HR professionals in alle branches zoals de zorg, fmcg, productie, techniek en het onderwijs.

Scherp en doeltreffend.

De werving en selectie van HR professionals begint bij het kennen van de organisatie en de HR professionals uit ons netwerk. Ja! HRM Specialisten verdiept zich in beide zodat we precies weten wat de verwachtingen over en weer zijn. Pas als dat helder is, durven wij onze handen in het vuur te steken om de ideale match te maken.

Centraal in onze search staat ons stevige en persoonlijke netwerk van kandidaten waar we doorlopende successen mee boeken. Onze consultants zijn scherp in de selectiegesprekken die we voeren, zodat we er zeker van zijn dat de werkgever en kandidaat op één lijn zitten.

Ja, ik wens graag vrijblijvend contact over jullie werkwijze.

  Referenties.

  “Professionaliteit en hoge mate van betrokkenheid zijn kernelementen in de samenwerking met Ja! HRM Specialisten. Men verstaat het HR vak tot in de puntjes. Men hanteert een pragmatische, snelle en vriendelijke aanpak met als resultaat een prima passende HR Business Partner”.

  Mariëlle Smit

  , Head of Human Resources Urenco te Almelo

  "Prettig en deskundig bij de Werving en Selectie van onze HR Manager."

  Andre Beukers

  , CFO Heinen & Hopman te Bunschoten

  “In de lange periode dat wij met Ja! HRM Specialisten samenwerken hebben ze diverse opdrachten bij ons uitgevoerd, dit naar volle tevredenheid. Kenmerken die bij hen passen zijn: begrijpen wat de klant vraagt, proactief en kennis van zaken op het gebied van HR.”

  Hans Kieft

  , Directeur BCA te Barneveld

  “Very good support and relationship. They know their job for sure. They handled our search for an HR Manager with a high level of professionalism: I genuinely appreciated to be kept informed as they were progressing in the process. Bottom line, they have found a candidate whereas we used 2 other recruitment agencies before without any success.”

  Madjid Abdelli

  , Director Human Resources Lennox EMEA te Nijkerk

  “Door de deskundige en betrokken wijze van interviewen van het team, de huidige teammanager en mij als manager, heeft Ja! HRM Specialisten in het profiel en de kandidaten de juiste balans gevonden tussen de behoefte van het team en de ambitie en uitdagingen van de organisatie.” “De afstemming gedurende het gehele proces was professioneel, prettig en persoonlijk.”

  Jasper van de Giessen

  , Leidinggevende HRM. Altrecht GGZ te Zeist