HR Executive Search

Topfuncties in HRM vervullen, vraagt om kennis van de markt en een exclusieve benadering. Met onze searchkracht vinden wij de perfecte kandidaat met de ervaring die nodig is.

Moeilijk vervulbare bedrijfskritische en strategische HR posities kunnen veel tijd en geld kosten. Bij Ja! HRM Specialisten zetten we onze senior consultants in om deze exclusieve werving en selectie trajecten zo efficiënt en doeltreffend te maken. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd met relevante HR kandidaten. Professionals op topniveau die het verschil maken voor iedere organisatie. Zodra wij weten wat een organisatie zoekt in een nieuwe HR Executive, starten wij onze search.

Via ons netwerk bereiken we snel en discreet de juiste doelgroep. Op die manier weten we welke HR specialisten, directeuren, managers of andere HR-topprofessionals openstaan voor een overstap. Dat is de eerste stap. Daarna zorgen we dat men ook daadwerkelijk in beweging komt om HR organisaties te versterken. Is de overstap gemaakt, dan houden we daarna nog een tijd contact met zowel kandidaat als organisatie om de samenwerking te monitoren.

Ja, ik wens graag vrijblijvend contact over jullie werkwijze.

  Referenties.

  "Prettig en deskundig bij de Werving en Selectie van onze HR Manager."

  Andre Beukers

  , CFO Heinen & Hopman te Bunschoten

  “Ja! HRM specialisten is oprecht betrokken met onze organisatie. De HR (recruitment) consultants van Ja! HRM Specialisten zijn een prettige sparringspartner. In gesprek komen de consultants snel tot de kern wat nodig is om een functie goed in te vullen. Hiernaast komen ze vanuit hun ervaring en kennis van diverse organisaties met concrete ideeën en adviezen die ons als opdrachtgever verder helpen. Bijvoorbeeld als het gaat over vraagstukken mbt de inrichting van HR in de organisatie. In gesprek met de consultants merk je dat zij hart hebben voor en plezier hebben in het werk dat ze doen.''

  Ingrid van Eunen

  , Manager Bedrijfsvoering MEE Samen te Zwolle