Interim Recruiters

In een sterk veranderende arbeidsmarkt is de rol van een kundige recruiter bepalend voor succes. Zeker bij de huidige arbeidsmarkt krapte.

Interim / tijdelijk of in dienstverband…. bij Ja! HRM Specialisten verbinden we recruiters aan de mooiste organisaties met uitdagende wervingsvragen. Van zorgorganisaties en techniek tot onderwijs en de maakindustrie.

Recruiters uit ons netwerk hebben ruime ervaring met moderne tools die ingezet worden in het recruiten van nieuwe medewerkers. Denk aan actuele kennis van (nieuwe) social media, databases en arbeidsmarktcommunicatie in het algemeen. Natuurlijk blijven de getrainde gesprekstechnieken op niveau, zodat alleen de écht geschikte kandidaten de selectiegesprekken doorkomen.

Ja, ik wens graag vrijblijvend contact over jullie werkwijze.

  Referenties.

  "Prettig en deskundig bij de Werving en Selectie van onze HR Manager."

  Andre Beukers

  , CFO Heinen & Hopman te Bunschoten

  "Men heeft ons in korte termijn een interim professional voorgedragen die inhoudelijk goed aansloot bij onze vraag."

  Irma van Harlingen

  , Directeur HR

  "Ja! HRM Specialisten heeft ons echt ontzorgd bij het vinden van een HRM adviseur voor onze organisatie. Vanuit gesprekken met bestuur en collega's een profiel opgesteld waarin wij ons volledig konden vinden. Het zogenaamde voorwerk zo gedaan dat wij als selectiecommissie met vier door Ja! HRM Specialisten geselecteerde kandidaten konden spreken. Het bespaarde ons ontzettend veel werk en het resultaat is wat we er van hadden verwacht."

  Susanne. J J. de Wit

  , Directeur-bestuurder - Stichting Baasis - Zuid Laren

  "In de lange periode dat wij met Ja! HRM Specialisten samenwerken hebben ze diverse opdrachten bij ons uitgevoerd, dit naar volle tevredenheid. Kenmerken die bij hen passen zijn: begrijpen wat de klant vraagt, proactief en kennis van zaken op het gebied van HR."

  Hans Kieft

  , Directeur BCA Barneveld

  "Ja! HRM Specialisten communiceert helder en houdt je als opdrachtgever goed aangesloten. Afspraak is afspraak. Men heeft verstand van het HR-vak. Dat heeft geresulteerd in de plaatsing van een prima passende HR Business Partner"

  Rik Kokhuis

  , Manager HR Kees Smit Tuinmeubelen te Almelo