Over ons.

Ja! HRM Specialisten versterkt HR afdelingen en helpt HR professionals aan een baan die bij hun past. Dat doen we voor zowel interimmers als tijdelijke en vaste krachten, door bijna heel Nederland.

Wij begrijpen ons vak én ons vakgebied. Onze consultants volgen de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt op de voet. Daardoor zijn we in staat om HR professionals en organisaties van het juiste advies te voorzien en aan elkaar te verbinden.

Specialisten in HR.

Elise Harbers

HR Recruitment Consultant / Interim Recruiter

De afgelopen jaren heeft Elise ervaring opgedaan in recruitment en loopbaanbegeleiding. Na haar opleiding Leisure Management heeft zij een aantal jaren als intercedente bij een grote uitzendorganisatie gewerkt. Bij deze organisatie heeft zij tevens ervaring opgedaan als loopbaanadviseur. In 2019 heeft ze haar opleiding Personeelsmanagement succesvol afgerond. Werving & selectie en loopbaanadvies zijn haar specialisaties.

Elize Sellies

HR Recruitment Consultant / Interim HR Professional

Elize heeft ruime allround ervaring opgedaan als HR Business Partner voor een productielocatie bij een internationale productieorganisatie. In 2011 heeft zij de opleiding HBO Personeel en Arbeid in Zwolle afgerond. Elize voorziet opdrachtgevers van advies op het gebied van HR recruitment en andere allround HR vraagstukken.

Joke ten Have

HR Recruitment Consultant / Interim HR Professional

Joke heeft in 2012 haar bachelor Personeelsmanagement behaald en is direct aan de slag gegaan bij een grote corporate HR-dienstverlener. In de navolgende periode van 10 jaar heeft ze diverse HR-functies bekleed, als HR-adviseur, Verzuimspecialist en Recruitment Consultant. De stap naar Ja! HRM, een 100% in HR gespecialiseerde organisatie was dus een heel logische. Je kunt rekenen op een openhartige en betrokken stijl als het gaat om communicatie, het gevolg is een perfecte match op zowel hard als soft skills.

Ingrid Jonkers

HR Recruitment Consultant / Interim HR Professional

Na haar opleiding Facilitaire Dienstverlening is Ingrid haar loopbaan gestart bij een uitzendorganisatie. Eerst in de functie van intercedente, later in de functie van regiomanager en ook accountmanager. Daarna heeft ze 7 jaar werkzaam gewerkt als HR adviseur bij een bouwbedrijf. Vanaf 2014 is Ingrid werkzaam geweest als recruiter. Met haar ervaring die ze in de afgelopen jaren heeft opgebouwd op het gebied van HR en recruitment kan ze de vraag van de opdrachtgever goed vertalen naar de juiste kandidaat.

Jeannine van Haren

HR Recruitment Consultant / Interim HR Professional

Jeannine heeft de afgelopen jaren ruime allround HR ervaring opgedaan binnen een internationale (matrix) organisatie, waar zij voor de Nederlandse en Belgische entiteit een solo HR rol vervulde. Vanuit deze kennis en ervaring én haar open en toegankelijke houding is zij een inhoudelijk sterke gesprekspartner voor opdrachtgever en kandidaat.

Gerline Zwama

HR Recruitment Consultant

In 2011 heeft Gerline haar bachelor HRM afgerond aan de Hanzehogeschool, ze is daarna als intercedent bij een uitzendorganisatie gestart. In de jaren daarop volgend heeft ze als recruiter binnen een salesorganisatie gewerkt. De afgelopen jaren werkte ze als corporate recruiter binnen een zorginstelling. Door haar jarenlange ervaring in werving & selectie en recruitment, brengt zij brede kennis met zich mee waardoor zij snel tot de kern kan komen. Je kan met Gerline rekenen op een open, eerlijke, enthousiaste en betrokken consultant.

Marcia Bulder

Psycholoog (NIP)

Marcia Bulder houdt zich bezig met assessments en talentontwikkeling voor HR professionals. Na haar studie psychologie heeft zij tot 2014 gewerkt bij verschillende adviesbureaus. Sindsdien werkt zij als zelfstandige en is de vaste psycholoog bij Ja! HRM Specialisten. Marcia is gedreven om organisaties te helpen het beste uit hun mensen te halen, binnen de context van hun eigen visie en cultuur. Door met deelnemers te kijken naar eigen waarden, ervaringen en patronen wordt inzichtelijk wat iemand beweegt en wat iemand nodig heeft om zich verder te ontwikkelen.

Jan van den Brink

Consultant HR Executive Search / Oprichter

Oprichter / Directeur van Ja! HRM Specialisten is Jan van den Brink. Jan heeft als interim HR manager zowel bij profit- als non-profitorganisaties jarenlange praktijkervaring opgedaan. Naast (strategische) interim HR werkzaamheden begeleidt Jan executive search trajecten, werving en selectie opdrachten en is hij coach van HR professionals.

Onze diensten.

Wij bemiddelen en adviseren HR professionals. Dit doen wij sinds 2007.

Op zoek naar HR Professionals (vast/interim)?

Wij bemiddelen met grote zorgvuldigheid en transparantie naar alle betrokken partijen.