• “Deskundig en betrokken, dat kunt u verwachten van de Ja! HRM Specialist”
    Jan van den Brink. Initiatiefnemer Ja! HRM Specialisten

Wij zijn Ja! HRM Specialisten, aangenaam.

Wij bemiddelen en adviseren HR professionals. Dit doen wij sinds 2006.

Onze gespecialiseerde consultants kennen het HR vak en de steeds krapper wordende HR arbeidsmarkt. Wij volgen intensief de veranderingen in het HR domein en passen ons advies, de wervingsprofielen en searchmethodieken hier doorlopend op aan. Deze betrokkenheid is terug te zien in onze werkwijze en ons bewezen resultaat.

Vanuit onze locaties in Zwolle en Amersfoort werken wij landelijk. Zowel Profit als Non Profit.

Onze mensen

Jan van den Brink

Jan van den Brink

HR Recruitment Consultant / Interim HR Manager

Oprichter / directeur van Ja! HRM Specialisten is Jan van den Brink. Jan heeft als interim HR manager zowel bij profit- als non-profitorganisaties jarenlange praktijkervaring opgedaan.

Naast (strategische) interim HR werkzaamheden begeleidt Jan executive search trajecten, werving en selectie opdrachten en is hij coach van HR professionals.

In 1992 rondde Jan zijn HBO-opleiding aan de Academie voor Mens en Arbeid te Deventer af. In de loop van de jaren volgde hij trainingen en opleidingen op het gebied van o.a. Strategisch Human Resource Management en Coaching.

Marijana Stoel

Marijana Stoel

HR Recruitment Consultant / Interim HR Adviseur

Marijana Stoel is sinds april 2017 werkzaam bij Ja! HRM Specialisten in de rol van HR Recruitment Consultant. Zij heeft de afgelopen 10 jaar uitgebreide kennis binnen het HRM vakgebied opgedaan. Zowel binnen de zakelijke dienstverleners alsook binnen de publieke sector (zorg en onderwijs).

Na haar opleiding Toeristisch Management en HBO Personeelsmanagement heeft zij zich met name gespecialiseerd in recruitmentvraagstukken en werving en selectie. In 2019 is ze gestart met een studie op het gebied van Strategisch HR Beleid.

De onderdelen arbeidsmarktcommunicatie en employer branding hebben haar speciale interesse.