• “Deskundig en betrokken, dat kunt u verwachten van de Ja! HRM Specialist”
    Jan van den Brink. Initiatiefnemer Ja! HRM Specialisten

Over Ja!

Ja! HRM Specialisten is businesspartner voor HRM- en organisatievraagstukken. Wij bemiddelen HR professionals en adviseren. Dit doen wij sinds 2006.

Onze gespecialiseerde consultants kennen het HR vak en de steeds krapper wordende HR arbeidsmarkt. Wij volgen intensief de veranderingen in het HR domein en passen ons advies, de wervingsprofielen en searchmethodieken hier doorlopend op aan. Deze betrokkenheid is terug te zien in onze werkwijze en ons bewezen resultaat.

Vanuit onze locaties in Amersfoort en Deventer werken wij landelijk. Zowel Profit als Non Profit.

Ons Team

Jan van den Brink

Jan van den Brink

Rollen: HR Recruitment Consultant / Interim HR Manager

Oprichter van Ja! HRM Specialisten is Jan van den Brink. Jan heeft als interim HR manager zowel bij profit- als non-profitorganisaties jarenlange praktijkervaring opgedaan. Naast (strategische) interim HR werkzaamheden begeleidt Jan executive search trajecten, werving en selectie opdrachten en is hij coach.

In 1992 rondde Jan zijn HBO-opleiding aan de Academie voor Mens en Arbeid te Deventer af. In de loop van de jaren volgde hij trainingen en opleidingen op het gebied van o.a. Strategisch Human Resource Management en Coaching.

Nina van Mook

Nina van Mook

Rollen: HR- en Managementconsultant / Organisatieadviseur / Assessment Psycholoog.

Nina van Mook werkt sinds oktober 2010 bij Ja! HRM Specialisten. Na haar opleiding tot Arbeid- en Organisatiepsycholoog heeft Nina zich aanvankelijk gespecialiseerd in werving en selectie.

Bij Ja! HRM Specialisten heeft Nina zich gaandeweg meer gericht op organisatieverandering en managementconsultancy. Als (senior) HR business consultant / organisatieadviseur voert zij opdrachten uit binnen het MKB en net wat grotere organisaties.