• “Deskundig en betrokken, dat kunt u verwachten van de Ja! HRM Specialist”
    Jan van den Brink. Initiatiefnemer Ja! HRM Specialisten

Over Ja!

Ja! HRM Specialisten is businesspartner voor HRM- en organisatievraagstukken. Wij bemiddelen HR professionals en adviseren. Dit doen wij sinds 2006.

Onze gespecialiseerde consultants kennen het HR vak en de steeds krapper wordende HR arbeidsmarkt. Wij volgen intensief de veranderingen in het HR domein en passen ons advies, de wervingsprofielen en searchmethodieken hier doorlopend op aan. Deze betrokkenheid is terug te zien in onze werkwijze en ons bewezen resultaat.

Vanuit onze locaties in Amersfoort en Deventer werken wij landelijk. Zowel Profit als Non Profit.

Ons Team

Jan van den Brink

Jan van den Brink

Rollen: HR Recruitment Consultant / Interim HR Manager

Oprichter van Ja! HRM Specialisten is Jan van den Brink. Jan heeft als interim HR manager zowel bij profit- als non-profitorganisaties jarenlange praktijkervaring opgedaan. Naast (strategische) interim HR werkzaamheden begeleidt Jan executive search trajecten, werving en selectie opdrachten en is hij coach.

In 1992 rondde Jan zijn HBO-opleiding aan de Academie voor Mens en Arbeid te Deventer af. In de loop van de jaren volgde hij trainingen en opleidingen op het gebied van o.a. Strategisch Human Resource Management en Coaching.

Nina van Mook

Nina van Mook

Rollen: HR- en Managementconsultant / Organisatieadviseur / Assessment Psycholoog.

Nina van Mook werkt sinds oktober 2010 bij Ja! HRM Specialisten. Na haar opleiding tot Arbeid- en Organisatiepsycholoog heeft Nina zich aanvankelijk gespecialiseerd in werving en selectie.

Bij Ja! HRM Specialisten heeft Nina zich gaandeweg meer gericht op organisatieverandering en managementconsultancy. Als (senior) HR business consultant / organisatieadviseur voert zij opdrachten uit binnen het MKB en net wat grotere organisaties, onder andere op het gebied van:

• Changemanagement (gedrags- en cultuurverandering, inrichting/ontwerp van organisaties, functies en processen)
• Procesanalyse en -optimalisatie (onder andere met behulp van haar expertise als green belt Lean Six Sigma)
• HR / managementconsultancy

Tevens verzorgt Nina ontwikkel- en selectieassessments en bemiddelt zij voor vaste en tijdelijke HR functies.

Marijana Stoel

Marijana Stoel

Rollen: HR Recruitment Consultant / HR Adviseur

Marijana Stoel is sinds april 2017 werkzaam bij Ja! HRM Specialisten in de rol van HR Recruitment Consultant. Zij heeft de afgelopen 10 jaar uitgebreide kennis binnen het HRM vakgebied opgedaan. Zowel binnen de zakelijke dienstverleners alsook binnen de publieke sector (zorg en onderwijs).

Na haar opleiding Toeristisch Management en HBO Personeelsmanagement heeft zij zich met name gespecialiseerd in recruitmentvraagstukken en werving en selectie. De onderdelen arbeidsmarktcommunicatie en employer branding hebben haar speciale interesse.

Meer weten over onze succesvolle aanpak?

Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Naam *

Telefoon nummer

Email *

Uw vraag... *

Gelieve dit veld leeg te laten.