Specialisten in HR

Ja! HRM Specialisten versterkt HR afdelingen en helpt HR professionals aan een baan die bij hun past. Dat doen we voor zowel interimmers als tijdelijke en vaste krachten, door bijna heel Nederland. Wij begrijpen ons vak én ons vakgebied. Onze consultants volgen de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt op de voet. Daardoor zijn we in staat om HR professionals en organisaties van het juiste advies te voorzien en aan elkaar te verbinden.

Jan van den Brink

Consultant HR Executive Search / Oprichter

Oprichter / Directeur van Ja! HRM Specialisten is Jan van den Brink. Jan heeft als interim HR manager zowel bij profit- als non-profitorganisaties jarenlange praktijkervaring opgedaan.

Naast (strategische) interim HR werkzaamheden begeleidt Jan executive search trajecten, werving en selectie opdrachten en is hij coach van HR professionals.

In 1992 rondde Jan zijn HBO-opleiding aan de Academie voor Mens en Arbeid te Deventer af. In de loop van de jaren volgde hij trainingen en opleidingen op het gebied van o.a. Strategisch Human Resource Management en Coaching

Kom jij hier te staan?

HR Recruitment Consultant / Interim HR Professional

Wij hebben ruimte voor 1 of 2 recruiters / HR specialisten. Kom jij ons team versterken?  Bel ons gerust en laat ons je vertellen waarom werken bij Ja! HRM Specialisten zo leuk én interessant is!

Elize Sellies

HR Recruitment Consultant / Interim HR Professional

Elize Sellies is sinds juni 2019 werkzaam bij Ja! HRM Specialisten in de rol van HR Recruitment Consultant / Interim HR Adviseur.

Elize heeft ruime allround ervaring opgedaan als HR Business Partner voor een productielocatie bij een internationale productieorganisatie.

In 2011 heeft zij de opleiding HBO Personeel en Arbeid in Zwolle afgerond.

Elize voorziet opdrachtgevers van advies op het gebied van HR recruitment en andere allround HR vraagstukken.

Elise Harbers

HR Recruitment Consultant / Interim Recruiter

Elise Harbers is sinds februari 2018 werkzaam bij Ja! HRM Specialisten in de rol van HR Recruitment Consultant. De afgelopen jaren heeft zij ervaring opgedaan in recruitment en loopbaanbegeleiding.

Na haar opleiding Leisure Management heeft zij een aantal jaren als intercedente bij een grote uitzendorganisatie gewerkt. Bij deze organisatie heeft zij tevens ervaring opgedaan als loopbaanadviseur. In 2019 heeft ze haar opleiding Personeelsmanagement succesvol afgerond. 

Werving & selectie en loopbaanadvies zijn haar specialisaties.

Lisette Boersma

HR Recruitment Consultant / Interim HR Professional

Lisette Boersma is sinds februari 2021 in dienst bij Ja! HRM Specialisten in de rol van HR Business Partner / HR Recruitment Consultant.

Lisette rondde in 2007 haar studie Personeel en Arbeid af. Ze begon haar loopbaan in de werving en selectie branche. Daarna vervulde ze diverse HR functies binnen de zakelijke dienstverlening. Lisette is een ervaren coach, HR sparring- en advies partner en denkt graag mee. Zij kenmerkt zich door haar oprechte interesse in wensen en ambities zowel aan de mens als organisatiekant en beschouwd het als een geweldige uitdaging te zorgen voor een ultieme match!

"In gesprek met de consultants merk je dat zij hart hebben voor en plezier hebben in het werk dat ze doen" 
Ingrid van Eunen. Manager Bedrijfsvoering Mee Samen.