Interim HR Professionals.

Wij hebben altijd een antwoord op de vraag van en naar interim vakkundige HR professionals.

Met ons omvangrijke netwerk van interim HR professionals en opdrachtgevers koppelen wij snel én kwalitatief de juiste professional aan een organisatie die bij hem of haar past. Of het nu gaat om een ervaren recruiter, bevlogen reorganisatiespecialist, vakkundige interim HR adviseur of een HR manager: wij vinden altijd de interim HR professional die past.

Ons netwerk bestaat uit specialisten binnen het HR vak én uit professionals met een brede HR achtergrond. Van interim recruiter tot reorganisatie specialist. Daardoor zijn wij in staat om de best passende interim professional aan opdrachtgevers voor te stellen.

Van zwangerschapsvervanging tot een gespecialiseerde HR advies opdracht. En alles daartussen. Ja! HRM Specialisten kent de weg om (HR) organisaties te versterken. Dit in alle denkbare branches zoals de zorg, fmcg, productie, techniek en onderwijs. Landelijk.

Ja, ik wens graag vrijblijvend contact over jullie werkwijze.

  Referenties.

  “Mijn eerste ervaring met JA! HRM Specialisten was direct raak. Een betere interim P&O-er hadden we ons niet kunnen wensen.”

  Hans Meuzelaar

  , Directeur Bestuurder a.i. VCOG te Groningen

  "Bij de search naar een interim leidinggevende HR viel met name de snelheid van handelen op. De geleverde interim professional was een echte vakvrouw. Missie geslaagd."

  Fred Schrander

  , Bestuurder Trivium Meulenbelt te Borne

  “Professioneel in alle opzichten; gaan voor het leveren van kwaliteit. Oplossingsgericht en creatief en blijven daarin realistisch over mogelijkheden. Doorzetten tot het lukt en nemen verantwoordelijkheid voor het goed afronden van het gehele traject. Processen goed georganiseerd en actueel als het gaat om wet- en regelgeving en digitale voorzieningen. Communicatie helder, gelijkwaardig en persoonlijk.”

  Joline Luitjens

  , HR Manager DrieGasthuizenGroep te Arnhem