Voor opdrachtgevers.

Wij bemiddelen en adviseren HR professionals. Dit doen wij sinds 2007.
Vanuit onze locaties in Zwolle, Amersfoort én Rotterdam werken wij landelijk. Zowel voor Profit als Non Profit organisaties.

Onze gespecialiseerde consultants kennen het HR-vak en de steeds krapper wordende HR-arbeidsmarkt. Wij volgen intensief de bewegingen binnen het HR-domein en passen ons advies, de wervingsprofielen en searchmethodieken hier doorlopend op aan. Deze betrokkenheid is terug te zien in onze werkwijze en ons bewezen resultaat. Wij versterken HRM.

Dát is onze belofte.

Interim HR Professionals.

Met ons ijzersterk netwerk van interimmers en opdrachtgevers koppelen wij snel én kwalitatief de juiste professional aan de HR interim opdracht die bij hem of haar past.

W&S HR Professionals.

Met onze expertise werven we HR professionals in elke branche in heel Nederland. Onze consultants komen zelf uit het HR vak. Dat merkt u.

Interim Recruiters.

In deze krappe arbeidsmarkt maken professionele recruiters het verschil. De interim recruiters van Ja! HRM Specialisten komen met de beste up-to-date recruitment oplossingen.

HR Executive Search.

Topfuncties in HRM vervullen, vraagt om kennis van de markt en een exclusieve benadering. Met onze searchkracht vinden wij de perfecte kandidaat met de ervaring die nodig is.

HR Assessment.

Betrouwbaar toetsen welke capaciteiten een HR professional in huis heeft? Bijvoorbeeld in de transitie van HR Advies naar HR Business Partner. Dan zijn assessments het ideale middel.

Opdrachtgever referenties.

"Prettig en deskundig bij de Werving en Selectie van onze HR Manager."

Andre Beukers

, CFO Heinen & Hopman te Bunschoten

"Men heeft ons in korte termijn een interim professional voorgedragen die inhoudelijk goed aansloot bij onze vraag."

Irma van Harlingen

, Directeur HR

"Ja! HRM Specialisten heeft ons echt ontzorgd bij het vinden van een HRM adviseur voor onze organisatie. Vanuit gesprekken met bestuur en collega's een profiel opgesteld waarin wij ons volledig konden vinden. Het zogenaamde voorwerk zo gedaan dat wij als selectiecommissie met vier door Ja! HRM Specialisten geselecteerde kandidaten konden spreken. Het bespaarde ons ontzettend veel werk en het resultaat is wat we er van hadden verwacht."

Susanne. J J. de Wit

, Directeur-bestuurder - Stichting Baasis - Zuid Laren

"In de lange periode dat wij met Ja! HRM Specialisten samenwerken hebben ze diverse opdrachten bij ons uitgevoerd, dit naar volle tevredenheid. Kenmerken die bij hen passen zijn: begrijpen wat de klant vraagt, proactief en kennis van zaken op het gebied van HR."

Hans Kieft

, Directeur BCA Barneveld

"Ja! HRM Specialisten communiceert helder en houdt je als opdrachtgever goed aangesloten. Afspraak is afspraak. Men heeft verstand van het HR-vak. Dat heeft geresulteerd in de plaatsing van een prima passende HR Business Partner"

Rik Kokhuis

, Manager HR Kees Smit Tuinmeubelen te Almelo