HR Assessment

Iedereen heeft talent. Niet iedereen heeft echter dezelfde talenten. Door onze jarenlange ervaring in assessments, human resource management en werving en selectie vraagstukken herkent Ja! HRM Specialisten als geen ander HR-talent. Wij plaatsen dit in de juiste organisatie context.

Met assessments op maat levert Ja! HRM Specialisten bewijslast dat een HR professional over de juiste kwaliteiten beschikt. Op betrouwbare én valide wijze brengen we de drijfveren, talenten en ontwikkelpunten van HR kandidaten in beeld. Dankzij assessments kunnen we beter voorspellen hoe succesvol een kandidaat op een functie past. Ze geven een objectiever beeld en zijn bij uitstek een efficiënt middel om in selectieprocessen te worden ingezet. Zo maken wij de werving en selectie van medewerkers een stuk effectiever.

Betrouwbaar en objectief.

In de zoektocht naar HR professionals kunnen we meerdere type assessments inzetten, afhankelijk van de onderzoeksvraag. Voorbeelden van manieren waarop we kandidaten toetsen zijn persoonlijkheidsvragenlijsten, capaciteitentests, diepte-interview met een psycholoog en rollenspellen. Met (een combinatie van) deze kwalitatieve assessments weten we over welke kwaliteiten de kandidaat beschikt. Binnen een paar dagen na het maken van een assessment ontvangen de (aspirant) werknemer én werkgever een verslag, profielschets en een onderbouwd advies.

Ja, ik wens graag vrijblijvend contact over jullie werkwijze.

  Referenties.

  "Prettig en deskundig bij de Werving en Selectie van onze HR Manager."

  Andre Beukers

  , CFO Heinen & Hopman te Bunschoten

  "Men heeft ons in korte termijn een interim professional voorgedragen die inhoudelijk goed aansloot bij onze vraag."

  Irma van Harlingen

  , Directeur HR

  "Ja! HRM Specialisten heeft ons echt ontzorgd bij het vinden van een HRM adviseur voor onze organisatie. Vanuit gesprekken met bestuur en collega's een profiel opgesteld waarin wij ons volledig konden vinden. Het zogenaamde voorwerk zo gedaan dat wij als selectiecommissie met vier door Ja! HRM Specialisten geselecteerde kandidaten konden spreken. Het bespaarde ons ontzettend veel werk en het resultaat is wat we er van hadden verwacht."

  Susanne. J J. de Wit

  , Directeur-bestuurder - Stichting Baasis - Zuid Laren

  "In de lange periode dat wij met Ja! HRM Specialisten samenwerken hebben ze diverse opdrachten bij ons uitgevoerd, dit naar volle tevredenheid. Kenmerken die bij hen passen zijn: begrijpen wat de klant vraagt, proactief en kennis van zaken op het gebied van HR."

  Hans Kieft

  , Directeur BCA Barneveld

  "Ja! HRM Specialisten communiceert helder en houdt je als opdrachtgever goed aangesloten. Afspraak is afspraak. Men heeft verstand van het HR-vak. Dat heeft geresulteerd in de plaatsing van een prima passende HR Business Partner"

  Rik Kokhuis

  , Manager HR Kees Smit Tuinmeubelen te Almelo