HR CV Scan

Met een goed CV zet je de eerste stap in het verkrijgen van een nieuwe baan als HR Manager of bijvoorbeeld HRBP. De CV scan en een adviesgesprek voor HR professionals van Ja! HRM Specialisten helpt hierbij. Als specialist in de bemiddeling van HR professionals adviseren wij je graag over de kwaliteit van jouw CV. Een advies waarmee wij je kansen op.

Een hoger rendement uit je CV

Als specialist in de bemiddeling van HR professionals zien wij jaarlijks vele CV’s. Door onze recruitment ervaring en onze intensieve contacten met het werkveld zijn wij goed in staat om je CV te beoordelen. Daarnaast zijn wij zelf HR professional.

Wij beoordelen je CV o.a. op:

 • effectieve communicatie, is snel genoeg helder wat je te bieden hebt
 • volledigheid
 • algemene indruk (opmaak, leesbaarheid, leesvriendelijkheid)
 • scanbaarheid (professionele recruiters scannen CV’s, een goed scanbaar CV vergroot je kans op de arbeidsmarkt)
 • taalgebruik en schrijfvaardigheid

Voor het CV advies brengen wij je € 150,- (incl. btw) in rekening. Een beoordeling van je (eventueel herziene) CV behoort bij onze service.

Ja, ik wens graag vrijblijvend contact over jullie CV scan.

  Referentie

  "Ja! HRM Specialisten heeft mij op een bijzonder prettige, persoonlijke en professionele wijze aan mijn nieuwe baan geholpen. Ik ben heel blij met de overstap die ik mede dankzij Ja! HRM Specialisten heb kunnen maken."

  Leonie Jansen

  , HR Business Partner HAN

  “Ik werk al lang samen met Ja! HRM Specialisten èn met veel plezier. De kracht van Ja! HRM is dat ze mij goed kennen en zich pro-actief voor mij inzetten. Met als gevolg interessante en afwisselende interim hr opdrachten in de afgelopen jaren.”

  Hanka Breimer

  , Interim HR Professional