HR professionals in het onderwijs.

Als experts in HR (interim) management, advies en de werving en selectie van HR professionals, doen we dat ook in het onderwijs. Wij bemiddelen tussen professionals en organisaties in basis-, voortgezet onderwijs, ROC’s, hogescholen en universiteiten.

De branche is sterk aan het veranderen, waarbij verdere professionalisering en een strategische personeelsplanning bepalend zijn voor de kwaliteit van het onderwijs. De HR specialisten die wij bemiddelen dragen hier aan bij.

Onze werkwijze.

We hebben een eigen pool met HR professionals die ervaring hebben in het onderwijs. Voordat we kandidaten voorstellen aan organisaties, gaan we kritisch en gestructureerd te werk. We maken een persoonlijk profiel, aangevuld met cv en eventueel voorzien van resultaten uit assessments en referentiechecks. Onze consultants leggen met veel toewijding, bevlogenheid en energie de verbinding tussen HR professionals en onderwijsorganisaties. Ook voor strategische HR posities in het onderwijs.

Ja, ik wens graag vrijblijvend contact over jullie werkwijze.

  Referenties.

  “De samenwerking met Ja! HRM heb ik als prettig ervaren. Men is accuraat in het beantwoorden van mails en het voorstellen van kandidaten. Daarnaast vond ik de begeleiding tijdens het gehele W&S traject ook erg fijn. Kenmerkend is: eerlijk en direct. Daar houd ik enorm van!”

  Else Bruns

  , HR Adviseur te Amersfoort

  "In een prettige, open sfeer hebben we samengewerkt met als resultaat een kandidaat die prima past op alle aspecten van de functie."

  Henri van Boxtel

  , Directeur HR | Hogeschool Arnhem en Nijmegen

  "Ja! HRM Specialisten heeft ons echt ontzorgd bij het vinden van een HRM adviseur voor onze organisatie. Vanuit gesprekken met bestuur en collega's een profiel opgesteld waarin wij ons volledig konden vinden. Het zogenaamde voorwerk zo gedaan dat wij als selectiecommissie met vier door Ja! HRM Specialisten geselecteerde kandidaten konden spreken. Het bespaarde ons ontzettend veel werk en het resultaat is wat we er van hadden verwacht."

  Susanne. J J. de Wit

  , Directeur-bestuurder - Stichting Baasis - Zuid Laren